U Vip webshopu počela pretkupnja za Samsung Galaxy S7 i S7 edge

U Vip webshopu počela pretkupnja za Samsung Galaxy S7 i S7 edge

Foto: Dražen Tomić, Damir Brkić

Na Svjetskom kongresu mobilne tehnologije u Barceloni sinoć su predstavljeni najnoviji uređaji iz Samsung Galaxy serije S7 i S7 edge koji u Hrvatsku dolaze 11. ožujka. Međutim, svi zainteresirani korisnici mogu već sad rezervirati Samsung S7 i S7 edge u Vip webshopu.

Proces ne obvezuje na kupnju nego, nakon rezevacije, zainteresirane korisnike kontaktirat će Vipnetovi prodajni predstavnici i ugovoriti kupnju uređaja. Svi korisnici koji kupe uređaj na ovaj način eksluzivno će željeni pametni telefon dobiti tri dana prije službene prodaje, a osim toga dobit će i Gear VR uređaj potpuno besplatno.

Cijena uređaja iznosi od 9 kuna u tarifi XXL+ uz mjesečnu otplatu 150 Kn za Galaxy S7, odnosno 170 Kn za Galaxy S7 edge. Uređaji su dostupni u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji, a ponuda vrijedi za sve postojeće i nove korisnike.

Sve o Samsung Galaxy S7 i S7 edge možete pročitati ovdje.

Još iz kategorije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

15.11.2019. komentiraj

Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

13.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavlja s rastom i dogodine će, prognozira Gartner u svom novom izvješću koje se tiče ove industrije, dostići vrijednost od 52 milijarde američkih dolara, što je rast od 27 posto u odnosu na 2019. Pozitivne su to vijesti za proizvođače, koji su nekako došli na svoje poslije početnog lutanja i pesimizma kako im trud neće polučiti plodom. Ujedno, rast će se nastaviti i narednih godina.

AOC predstavio novi monitor Q27T1

AOC predstavio novi monitor Q27T1

12.11.2019. komentiraj

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.