SPONZORIRANO

Stigao je novi HONOR Watch 4, dostupan u dvije boje - zlatnoj i crnoj

Stigao je novi HONOR Watch 4, dostupan u dvije boje - zlatnoj i crnoj

Globalni tehnološki brend HONOR nedavno je lansirao novi HONOR Watch 4, najnoviji dodatak HONOR-ovoj liniji nosivih uređaja, koji je odsad dostupan i u Hrvatskoj. S elegantnim dizajnom i preciznim mogućnostima praćenja, HONOR Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED zaslon u boji, s brzinom osvježavanja do 60 Hz, podrškom za Bluetooth pozivanje i impresivno maksimalno trajanje baterije od 14 dana.

Veliki i uvijek uključeni zaslon

S velikim 1,75-inčnim AMOLED zaslonom u boji, koji je uvijek uključen, i brzinom uzorkovanja dodira do 120 Hz, HONOR Watch 4 korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup porukama i obavijestima u svakom trenutku. Smješten u aerodinamično kućište od aluminijske legure serije 6, novi pametni sat zaobljen je na svim uglovima i može se personalizirati jednom od dva para udobnih narukvica od silikonske gume koje ostaju svježe, čak i ako se nose za vrijeme vježbanja. U kombinaciji s više od 300 različitih dizajna brojčanika, mogućnosti prilagodbe HONOR Watcha 4 korisnicima pružaju neograničenu fleksibilnost.

Ostanite povezani uz dugotrajnu bateriju i Bluetooth pozivanje

HONOR Watch 4 opremljen je baterijom od 451 mAh koja osigurava trajanje baterije do 14 dana u specifičnim uvjetima korištenja. HONOR Watch 4 također podržava i Bluetooth pozivanje. Nakon uparivanja pametnog sata s pametnim telefonom putem Bluetootha, korisnici mogu primati ili odbijati pozive, pa čak i odgovarati na poruke na zapešću, što im omogućuje povezanost i u pokretu.

Idealan partner i kod vježbanja

HONOR Watch 4 dizajniran je sa značajkama koje unaprjeđuju iskustvo vježbanja. Putem pametnog sata ili aplikacije HONOR Health, korisnici imaju uvid u iznos kalorija koje su potrošili tijekom vježbanja te prikaz sagorijevanja masti u gramima, kako bi bolje razumjeli učinak svoje tjelovježbe. HONOR Watch 4 također može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja. Niz optičkih mikroleća ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje otkucaja srca, pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti. Stres, zasićenost kisikom (SpO2), kvaliteta sna i menstrualni ciklusi također se mogu pratiti i pregledavati putem pametnog sata i popratne aplikacije.

Boja, cijena i dostupnost

HONOR Watch 4 dostupan je u dvije boje – zlatnoj i crnoj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura.