Samsung se popravlja po pitanju velikih nadogradnji za flagship uređaje

Samsung se popravlja po pitanju velikih nadogradnji za flagship uređaje

Foto: Antun Jastrić

Prema izvoru iz Samsunga, Galaxy S3, Galaxy S4, Note 2 i Note 3 uređaji bi kroz narednih mjesec ili dva trebali dobiti nadogradnju na Android 4.4 KitKat verziju mobilnog operativnog sustava.

Ovo je velika vijest za Galaxy S3 i Note 2 uređaje koji su u studenom prošle godine dobili nadogradnju na Android 4.3 Jelly Bean sustav, a novom nadogradnjom je Samsung postavio novi vremenski rekord u ažuriranju sustava s većim nadogradnjama.

Samsung je u prošlosti izdao samo jednu ili dvije veće nadogradnje za svoje flagship uređaje, a kako stvari stoje, izgleda da je Samsung već započeo s promjenama po pitanju nadogradnje flagship uređaja iz 2012. godine, koji su do sada dobili 2 ili 3 velike nadogradnje, i idu prema sljedećoj. Kao i kod svake nadogradnje, uređaji u SAD-u će nadogradnju dobiti nešto kasnije, a na ostalim tržištima nadograđivanje bi prema rasporedu trebalo početi krajem prvog kvartala 2014. godine.

Od noviteta, Android 4.4 KitKat verzija će na Galaxy S3 i Note 2 donijeti standardne KitKat stvari kao što su poboljšani Caller ID s Googleovim pretraživanjem nepoznatih brojeva, ispis sadržaja putem bežične mreže, Bluetooth Message Access Profile, te poboljšanja kod multitaskinga koja će smanjiti opterećenje na sustav.

Od vizualnih promjena tu je mala promijene u vidu transparentnosti na notifikacijskoj traci. Nažalost, baš kao i kod 4.3 Jelly Bean verzije za Galaxy S3 i Note 2, ne postoje nikakva vizualna poboljšanja koja se mogu vidjeti kod novijih uređaja kao što je Note 3 ili Galaxy S4.

Još iz kategorije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

Još bolji mobilni gaming uz ove tri opcije

15.11.2019. komentiraj

Huawei je službeno predstavio HUAWEI nova 5T u kolovozu, a ovaj je uređaj odmah privukao brojne gaming entuzijaste svojim 6,26-inčnim ekranom i moćnim Kirin 980 čipom. Mobitel upogonjen na EMUI 9.1 sadržava značajke koje poboljšavaju gaming iskustvo – poput Game Acceleration, Uninterrupted Gaming i AppAssistant koji ne samo da blokiraju obavijesti koje odvraćaju pozornost, već i pružaju bolju kvalitetu slike.

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

Pametni satovi i narukvice našli put do kupaca, a potražnja oštro raste

13.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavlja s rastom i dogodine će, prognozira Gartner u svom novom izvješću koje se tiče ove industrije, dostići vrijednost od 52 milijarde američkih dolara, što je rast od 27 posto u odnosu na 2019. Pozitivne su to vijesti za proizvođače, koji su nekako došli na svoje poslije početnog lutanja i pesimizma kako im trud neće polučiti plodom. Ujedno, rast će se nastaviti i narednih godina.

AOC predstavio novi monitor Q27T1

AOC predstavio novi monitor Q27T1

12.11.2019. komentiraj

Kao što je najavljeno početkom ove godine, korisnici usmjereni na dizajn imaju priliku konačno na svoj radni stol staviti novi AOC Q27T1 monitor čiji dizajn potpisuje Porsche F.A Studio. Monitor od 68.6 cm (27 inča) s QHD rezolucijom IPS panela, dizajnom bez ruba i s tri strane skoro bez okvira, te jedinstvenim asimetričnim postoljem, spoj je živahnog dizajna i prvoklasne tehnologije koji posao pretvaraju u zadovoljstvo, a od sada je dostupan i u trgovinama.