Pozitivna predviđanja za Appleov iWatch

Pozitivna predviđanja za Appleov iWatch

Tijekom prošlomjesečnog predstavljanja poslovnih rezultata, Appleov izvršni direktor Tim Cook je spomenuo sasvim novu kategoriju proizvoda. Analitičarka kompanije Morgan Stanley Katy Huberty navodi da se ovdje najvjerojatnije radi o kategoriji nosivih uređaja.

Već duže vrijeme stižu izvješća i glasine o Appleovom smartwatch uređaju. Ako takav uređaj ugleda svjetlost dana u ovoj godini, Huberty predviđa da bi Apple od prodaje takvog uređaja mogao ostvariti 17,5 milijardi dolara prihoda u prvih 12 mjeseci. Do ovako visokih prihoda analitičarka je stigla uzimajući u obzir pretpostavljenu cijenu od 299 dolara i temeljem pretpostavke da će najviše kupaca smartwatch uređaja biti iz iPad baze klijenata.

Usporedbe radi, iPad je generirao 12 milijardi, a iPhone 2,5 milijardi dolara prihoda u prvih 12 mjeseci prodaje. Međutim, zbog ograničenosti u opskrbi, analitičarka predviđa da bi iWatch u prvoj godini mogao generirati između 12 i 14 milijardi dolara prihoda, što bi predstavljalo 6 do 10 posto veće prihode za Apple u 2015. godini. Analitičarka pretpostavlja da će iWatch uglavnom biti prihvaćen kao sporedan uređaj, te će se najviše prodavati unutar postojeće baze iPad kupaca.

Još iz kategorije

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

Uskoro stiže prvi 8TB M.2 SSD

01.06.2020. komentiraj

Sabrent se priprema predstaviti masivni SSD M.2 disk od 8TB i on bi narednih nekoliko godina trebao biti rješenje gamerima za pohranu igara koje imaju, što znači da ne bi morali uklanjati ijednu od njih sa svojih računala.

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

Novi Panasonicov objektiv L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra

01.06.2020. komentiraj

Panasonic predstavlja novi zamjenjivi standardni objektiv sa zumom LUMIX S 20-60mm F3.5-5.6 (S-R2060) utemeljen na sustavu L-Mount za digitalne fotoaparate punog kadra bez zrcala s jednim objektivom iz serije LUMIX S. Fokusirajući se posebno na profesionalnu upotrebu, serija LUMIX S svojim fotoaparatima i objektivima visoke kvalitete nudi beskompromisnu fotografsku izražajnost.

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

ADATA predstavlja T5000C – vanjsku bateriju u pastelnim bojama s cvjetnim uzorkom

29.05.2020. komentiraj

ADATA Technology predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh. Donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir. Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.