DIGITALNA FOTOGRAFIJA I VIDEO

PanasonicOV novi bezzrcalni fotoaparat iz sustava Micro Four-Thirds – LUMIX GH7

Brzim porastom potražnje za videosadržajem posljednjih godina, broj malih timova videokreatora raste, zajedno s potražnjom za daljnjim poboljšanjima u kvaliteti bezzrcalnih fotoaparata s izvrsnim video performansama i prenosivošću

PanasonicOV novi bezzrcalni fotoaparat iz sustava Micro Four-Thirds – LUMIX GH7

Panasonic najavljuje novi LUMIX GH7 – najnoviju perjanicu bezrcalnih fotoaparata iz sustava Micro Four Thirds u seriji LUMIX G. LUMIX GH7 pruža izvanredne video performanse, široki dinamički raspon s novorazvijenim BSI CMOS senzorom razlučivosti 25,2 MP i poboljšanu izvedbu AF-a s PDAF-om (automatski fokus s detekcijom faze). Za podršku učinkovitom tijeku rada potrebnom u profesionalnim produkcijskim okruženjima, GH7 je novoopremljen internim snimanjem u formatu Apple ProRes RAW *1 i prvim na svijetu 32-bitnim plivajućim („float“) snimanjem*2, što eliminira potrebu za podešavanjem razina zvuka tijekom snimanja.

Brzim porastom potražnje za videosadržajem posljednjih godina, broj malih timova videokreatora raste, zajedno s potražnjom za daljnjim poboljšanjima u kvaliteti bezzrcalnih fotoaparata s izvrsnim video performansama i prenosivošću. Od izlaska na tržište 2009., naša serija LUMIX GH stekla je velik ugled među kreatorima i timovima za video produkciju kao model poznat po svojim performansama snimanja, inovativnim značajkama i pouzdanosti.

Visoke performanse, brz odziv i izvrsna prenosivost

 • BSI CMOS senzor od 25,2 MP visoke razlučivosti i brzog odziva, uz pojačanje dinamičkog raspona u 13+ koraka *3 s bogatom gradacijom
 • Usvajanje PDAF-a za brze, visokoprecizne performanse AF-a i novododani AF s prepoznavanjem automatskog fokusa u stvarnom vremenu za zrakoplove i vlakove
 • Poboljšana tehnologija stabilizacije slike, uključujući korekciju izobličenja perspektive za videozapise i način rada High u Active I.S. kako bi se omogućila snažna kompenzacija prilikom snimanja u pokretu

 

Poboljšana kvaliteta videozapisa i optimizirani tijek rada od snimanja do postprodukcije

 • Interno snimanje 5.7K 30p ProRes 422 HQ i ProRes RAW HQ *1.
 • Prvo 32-bitno plivajuće („float“) snimanje na svijetu*2, eliminirajući potrebu za podešavanjem razina snimanja zvuka kada koristite novi XLR adapter za mikrofon, DMW-XLR2 (prodaje se zasebno).
 • Omogućuje korisnicima učitavanje izvornih LUT datoteka i primjenu novih izgleda boja izravno na videozapise i fotografije s funkcijom REAL TIME LUT-om.
 • Omogućuje proxy snimanje za učinkovitost tijeka rada i nativno podržava funkcionalnost Camera to Cloud Adobeove platforme Frame.io, omogućujući dijeljenje i zajednički rad putem oblaka.
 • Open Gate snimanje kako biste omogućili fleksibilno kadriranje za bilo koju platformu društvenih medija ili potrebe klijenata.

 

Pouzdan za videoprodukciju

 • Snimanje videa bez ograničenja trajanja omogućeno je učinkovitom obradom disipacije topline i integracijom ventilatora za hlađenje*4.
 • Praktičan zaslon koji se slobodno zakreće i ne smeta HDMI ili USB kabelima kada je nagnut
 • Može izdržati teške uvjete, otporan na prašinu, polijevanje vodom*5 i hladnoću do -10 °C.