HTC na MWC 2015 predstavlja One M8i, jeftiniju verziju prošlogodišnjeg flagshipa

HTC na MWC 2015 predstavlja One M8i, jeftiniju verziju prošlogodišnjeg flagshipa

Već je puno toga napisano o najnovijem HTC-ovom pametnom telefonu, HTC One M9. Sasvim je sigurno kako ćemo taj najnoviji HTC-ov model ugledati na Mobile World Congress u Barceloni početkom ožujka pa HTC fanovi s nestrpljenjem očekuju i službeno predstavljanje M9 modela.

No, čini se kako će i M8 model dobiti svoju mid-range verziju – M8i. Što se tiče izgleda i težine, ne bi trebalo biti nikakve razlike između M8 i M8i. Razlike će, čini se, biti u performansama. M8i trebao bi imati 5-inčni 1080p zaslon, no procesor je Qualcomm Snapdragon 615, koji se sastoji od 2 seta Cortex-A53 quad jezgri (1,7 GHz i 1,0 GHz).

Mi8 dolazi s 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, utorom za microSD, Duo kamerom na poleđini (13 MP i 2 MP), 5 MP prednjom kamerom, baterijom manjom od 3000 mAh, BoomSound, i Android 5.0 sa Sense 7.0.

M8i bit će dostupan u Aziji (uključujući Hong Kong, Tajvan, Australiju), Kini (OpenChannel, China Mobile, China Unicom) i Europi. Što se tiče boje, moći ćete birati između sive, zlatne ili srebrne. Još se ne zna točno cijena ovog uređaja ni kada će i službeno biti dostupan na tržištu.

Još iz kategorije

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

Windows 10 vrti se na polovici svih PC-a

21.08.2019. komentiraj

Microsoft je 29. srpnja prije četiri godine svijetu predstavio Windows 10 i nakon početnih turbulencija, “desetka” je vrlo blizu polovice udjela na PC tržištu, kad se radi o operativnim sustavima. Konkretnije, riječ je o 48,86 posto, dok je Windows 7 na 31,83 posto.

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

S obnovljenim Appelovim prijenosnicima nema više u zrakoplov

19.08.2019. komentiraj

Apple se našao u problemima jer je Američka federalna administracija za zrakoplovstvo (FAA) odlučila zabraniti njegov 15-inčni MacBook Pro iz 2015. na civilnim letovima Sjedinjenim Američkim Državama! Razlog za takav potez jest rizik koji taj uređaj predstavlja, a to je mogućnost požara.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo

18.08.2019. komentiraj

Tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom, koje će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.