Honor 10 Lite u prodaji u Hrvatskoj

Honor 10 Lite u prodaji u Hrvatskoj

Predstavnici Honora, Huaweijevog e-brenda, izvijestili su kako je u prodaju u Hrvatskoj krenuo model 10 Lite. Glavna obilježja tog pametnog telefona su dobre performanse i vrlo prihvatljiva cijena.

Brend Honor ponajviše je namijenjen mlađoj publici pa stoga ne čudi što kao glavne prednosti u promociji uređaja proizvođač koristi performanse kamere. Tako su njegovi glavni aduti 24-megapikselna kamera koja olakšava fotografiranje zahvaljujući značajkama umjetne inteligencije.

AI, navode iz Honora, poboljšava snimanje selfija prepoznavanjem osam scenarija u stvarnom vremenu. Algoritam koji pokreće umjetnu inteligenciju trenutno prepoznaje različite vrste scena, omogućujući kameri da poboljša značajke lica i pozadinu mijenjanjem vremena ekspozicije. Uz podršku za 3D prepoznavanje lica i AI beauty funkcije, uređaj može prilagoditi efekte uljepšavanja prema dobi, spolu i boji kože korisnika.

Honor 10 Lite dolazi s 6,21-inčnim FullView HD zaslonom i malim usjekom za prednju kameru u obliku kapljice koji povećava odnos između zaslona i kućišta na više od 90 %. U dizajnerskom smislu, uređaj je prepoznatljiv po boji koja se prelijeva. Model s 3 GB radne i 64 GB interne memorije sada je dostupan i u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.899 kuna.

Još iz kategorije

Apple i Samsung nastavljaju s dominacijom na tržištu nosivih uređaja

Apple i Samsung nastavljaju s dominacijom na tržištu nosivih uređaja

19.11.2019. komentiraj

Tržište nosivih uređaja nastavilo se zahuktavati i kroz treći kvartal ove godine, što zorno pokazuju podaci koje je predočio Strategy Analytics. Ukupno, riječ je o 14,2 milijuna isporučenih uređaja, a očekivano je uvjerljivo prvi po tom pitanju Apple Watch s njih 6,8 milijuna i rastom od 51 posto na godišnjoj razini.

IDC: Marginalni rast tržišta pametnih telefona

IDC: Marginalni rast tržišta pametnih telefona

19.11.2019. komentiraj

Globalno tržište pametnih telefona u trećem kvartalu ove godine zabilježilo je rast od 0,8 posto na godišnjoj i rast od 8,1 posto na kvartalnoj razini te završilo s ukupno 358,3 milijuna isporuka, a pritom su najviše profitirali Samsung i Huawei, dva najjača proizvođača na svijetu, navodi tako IDC u svom najnovijem izvješću.

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

Canon predstavlja svoja prva dva zum objektiva za 8K televizijske kamere

18.11.2019. komentiraj

Canon Europe je predstavio dva nova objektiva za 8K televizijske  kamere opremljena 1,25-inčnim senzorima: terenski zum objektiv UHD-DIGISUPER 51 i prijenosni zum objektiv 7x10.7 KAS S. Razvoj novih zum objektiva za 8K televizijske kamere još je jedna potvrda Canonove izvrsnosti u optičkim tehnologijama. U prethodnih nekoliko godina u produkciji dokumentarnih filmova i prijenosima sportskih događaja širom svijeta počela se koristiti  8K oprema radi stvaranja i prijenosa videozapisa ultravisoke razlučivosti.