Google pokreće uslugu streaminga glazbe

Google pokreće uslugu streaminga glazbe

Foto: Fotolia

Google Music je jedna od naših omiljenih glazbenih aplikacija za Android, a Google cilja napraviti je još malo boljom.

Prema izvješćima, Google je u pregovorima s velikim glazbenim tvrtka jer planira pokrenuti glazbeni servis sličan Spotify-u, koji će vam omogućiti da slušate bilo koju pjesmu želite na zahtjev, bez potrebe za kupnjo i pohranom sve vaše glazbe. Ovakva opcija bi bila odličan dodatak u Google Music.

Očekuje se da bi usluga glazbenog streaminga imala uz opciju plaćanja pretplate i besplatnu opciju s određenim ograničenjima. Ovaj potez bi dao određenu prednost Googleu ispred dvoje najbližih konkurenata Amazona i Applea koji još nisu zakoračili u posao streaminga glazbe.

Također, Google bi ovim servisom bio u konkurenciji s tvrtkama kao što su Spotify, koji već imaju jak tržišni udjel u tom području. Bit će zanimljivo promatrati kako će se situacija razvijati dalje.

Još iz kategorije

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

Panasonic predstavio nove uređaje koji dolaze na hrvatsko tržište

03.04.2020. komentiraj

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojemu je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tijekom sljedećih mjeseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i hrvatsko. Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

Xiaomi prodao više mobitela od Huaweija u veljači 2020.

02.04.2020. komentiraj

Xiaomi je prestigao Huawei i postao treći svjetski proizvođač pametnih telefona, ako se gledaju pošiljke u veljači ove godine. Značajan je to uspjeh je nikad dosad Xiaomi nije postigao tako nešto.

Kako raditi od kuće i biti produktivan

Kako raditi od kuće i biti produktivan

01.04.2020. komentiraj

Mnoge su tvrtke u posljednjih mjesec dana uvele obvezu rada od kuće. Digitalni nomadi odavno su navikli na ovaj životni stil, međutim, šta je s onima koji se prvi put suočavaju s ovim izazovom? Evo nekoliko savjeta kako da i prilikom rada od kuće budete produktivni i efikasni, što je više moguće.