CES 2023: Samsung predstavio novu Bespoke liniju proizvoda za povezano i personalizirano iskustvo u kuhinji

CES 2023: Samsung predstavio novu Bespoke liniju proizvoda za povezano i personalizirano iskustvo u kuhinji

Uoči sajma CES 2023 Samsung Electronics je predstavio svoje najnovije uređaje koji se pridružuju prilagodljivoj Bespoke Home liniji proizvoda. Najnoviji Samsung kućanski uređaji i usluge dizajnirani su kako bi zadovoljili rastuću potrebu za personalizacijom i pružili novu razinu inteligentne povezivosti koja omogućuje korisnicima da koriste održivija rješenja u kuhinji. Uz širi izbor Bespoke vrsta hladnjaka, veći i impresivniji 32-inčni zaslon na Bespoke 4-Door Flex hladnjaku s Family Hub+ značajkom i naprednu AI Pro Cooking tehnologiju za Bespoke AI Oven koja optimizira i pomaže u pripremi obroka, Samsung kuhinja postaje još pametniji, svestraniji i interaktivniji prostor u kući.

“Na CES 2023 sajmu, nastavljamo graditi na uspjehu naše Bespoke linije uvođenjem novih Bespoke hladnjaka i ugradbenih kuhinjskih uređaja koji korisnicima daju još više načina da se izraze u svojim kuhinjama. Naš cilj je maksimizirati slobodu korisnika u kuhinji, kada je u pitanju personalizacija i produktivnost, s novim poboljšanim značajkama - od velikih, interaktivnih zaslona na hladnjacima pa sve do kuhanja uz pomoć AI tehnologije. Ove najnovije značajke i uređaji nadilaze onu običnu pomoć korisnicima u kuhinji, već im omogućuju da istinski izraze svoj stil kroz moć personalizacije za još ugodnije iskustvo. Također, s najnovijim inovacijama i prilagodljivim dizajnom, ovi novi uređaji besprijekorno rade sa SmartThings uslugama kako bi pružili nevjerojatnu praktičnost, ali i uštedu kod kuće“, rekao je Jun Hwa Lee, EVP i direktor odjela korisničkog iskustva digitalnih uređaja u tvrtki Samsung Electronics.

Bespoke 4-Door Flex hladnjak s Family Hub+ značajkom donosi veći zaslon i bolju povezivost

Novi Bespoke 4-Door Flex hladnjak s Family Hub+ značajkom donosi moćne Family Hub opcije na Bespoke dizajn hladnjaka s četvero vrata, kombinirajući sve mogućnosti u jedno all-in-one središte za komunikaciju i zabavu s impresivno velikim zaslonom.

Dinamične značajke Bespoke 4-Door Flex hladnjaka s Family Hub+ prikazane su na 32-inčnom FHD zaslonu bez okvira koji je gotovo dva puta veći nego na prethodnim modelima. Osim toga, nova i veća nadzorna ploča iskorištava prednosti većeg zaslona te omogućava korisnicima praktično iskustvo korištenja SmartThings usluga, kao i praćenje te upravljanje kompatibilnim kućanskim uređajima.

Hladnjak također sadrži novi Family Hub software. Tako Samsung TV Plus  sada nudi više od 190 besplatnih kanala,  dok integracija Google Photos aplikacije ovu platformu transformira u digitalni okvir za slike na kojem se mogu jednostavno dijeliti i prikazivati željene fotografije korisnika. Zahvaljujući većoj površini zaslona i novoj picture-in-picture (PIP) značajki na Samsung TV Plus, korisnici mogu istovremeno kuhati, pratiti svoje omiljene TV emisije te provjeravati i nadzirati status drugih kuhinjskih uređaja.

Bespoke 4-Door Flex hladnjak s Family Hub+ predstavit će se Sjevernoj Americi i Koreji u prvoj polovici 2023. godine. Osim toga, ažuriranje Family Hub softvera bit će uvedeno na sva tržišta gdje se prodaju 2023 Family Hub hladnjaci. To uključuje Koreju, SAD, Istočnu i Zapadnu Aziju, Južnu Ameriku i Europu.

U skladu s estetikom Bespoke dizajna, Bespoke Side-By-Side hladnjak ima ravan, minimalistički dizajn s prilagodljivom prednjom pločom koja je dostupna u završnim obradama od stakla ili nehrđajućeg čelika. Korisnici imaju mogućnost biranja između široke palete boja  i završnih obrada vrata kako bi hladnjak uklopili u svoj stil interijera. Elegantni izgled hladnjaka upotpunjuje Auto Open Door  značajka s udubljenom ručkom koja stvara aerodinamični dizajn i osigurava jednostavno otvaranje putem dodira.

Unutrašnjost Bespoke Side-by-Side hladnjaka sadrži najnovije tehnologije za skladištenje hrane i hlađenje. Beverage Center omogućava jednostavan pristup Plumbing Water Dispenser dozatoru i AutoFill Water Pitcher posudi za vodu s automatskim punjenjem i infuzorom, osiguravajući hladnu vodu ili vodu s okusom  u bilo kojem trenutku. Uz to, Dual Auto Ice Maker ledomat je uvijek spreman rashladiti piće korisnika s ledom koji može biti u obliku kockice ili kuglice.

Kao i Bespoke Side-by-Side hladnjak, Bespoke hladnjak s gornjim zamrzivačem dostupan je u elegantnim bojama koje se besprijekorno stapaju s modernim kuhinjskim interijerom. Iznutra, Samsung Optimal Fresh Zone+ i Active Fresh Filter tehnologija održava hranu dugo svježom, dok eliminira 99,99% bakterija. Korisnici Samsung Bespoke Side-by-Side ili hladnjaka s gornjim zamrzivačem također mogu uživati u dodatnoj uštedi energije putem SmartThings Energy AI Energy Mode načina rada. Kada je omogućen, AI Energy Mode optimizirat će brzinu kompresora i učestalost ciklusa odmrzavanja na temelju obrazaca korištenja i okoline, pomažući kućanstvima da uštede novac i smanje svoj ugljični otisak.

Bespoke Side-by-Side hladnjak bit će dostupan u SAD-u u prvom tromjesečju 2023. godine, dok će Bespoke hladnjak s gornjim zamrzivačem biti prvo dostupan na Tajlandu u ožujku 2023., a potom će biti predstavljen i globalno.

Bespoke AI Oven  čini pripremu hrane jednostavnom, kombinirajući moćnu inteligenciju s inovativnim tehnologijama kuhanja za stvaranje ukusnih obroka koji zadovoljavaju prehrambene preferencije i navike korisnika.

AI Pro Cooking značajka optimizira postavke kuhanja dok istovremeno prati hranu koja je u pripremi. Ako je u pećnicu stavljeno jelo koje je ova značajka prepoznala uz preporučenu temperaturu i vrijeme, AI Pro Cooking sustav će čak korisniku slati i obavijesti s upozorenjima o statusu hrane kako bi se spriječilo zagorijevanje.  Korištenjem unutarnje kamere i moćne AI tehnologije, Sense Inside značajka  - prvi AI algoritam ove vrste za prepoznavanje hrane i otkrivanje zagorenosti  kojem je UL Solutions dodijelio AI verifikaciju za kuhinjske uređaje - može preporučiti postavke kuhanja prepoznavanjem 80 različitih jela i sastojaka.

„Bez obzira na to isprobavaju li korisnici zdrave recepte ili samo žele unaprijediti svoja svakodnevna jela kod kuće, Bespoke AI Oven pripremu obroka čini praktičnijima. Integracija sa SmartThings Cooking uslugom i Samsung Health aplikacijom omogućuje Bespoke AI Oven uređaju da analizira statistiku vježbanja korisnika i ciljeve prehrane kako bi im preporučio idealne opcije obroka na temelju sastojaka koje imaju kod kuće“, zaključuju u Samsungu.