CES 2023: LG predstavlja nove kućanske uređaje

CES 2023: LG predstavlja nove kućanske uređaje

LG Electronics predstavit će liniju kućanskih uređaja minimalističkog dizajna, poput perilice i sušilice rublja, na CES-u 2023., a kako sami tvrde odlučili su se „vratiti osnovama“, stoga se novi asortiman fokusira na bit svakog uređaja, uklanjajući sve nepotrebne elemente dizajna za pružanje bezvremenske, minimalističke estetike.

Prepoznatljivi, izdržljivi proizvodi također odražavaju LG-evu snažnu predanost održivosti, sadrže reciklirane materijale iznutra i izvana te zahtijevaju manje dijelova i energije za izradu od konvencionalnih uređaja, pojašnjavaju iz kompanije.

„LG-evi minimalistički uređaji na taj se način uklapaju uz bilo koji dekor, kombinaciju boja ili trend uređenja interijera, pružajući osvježavajući izgled bez nakićenosti. Akromatskom paletom boja i izostavljanjem ukrasa postiže se istovremeno moderan, a opet klasičan izgled koji omogućuje besprimjetno stapanje proizvoda s okolinom. Osim čistog, jednostavnog dizajna, LG-evi uređaji mogu se pohvaliti i vrlo lakim sustavom upravljanja, kojim će se korisnici moći služiti bez napora“, tvrde u LG-u.

U skladu s LG-evim ciljem da kontinuirano smanjuje utjecaj na okoliš u svim područjima poslovanja, novi, moderno dizajnirani proizvodi u prvom planu imaju održivost. Smanjivanjem broja komponenti i tiskanih elemenata, za proizvodnju LG-evih uređaja minimalističkog dizajna potrebno je manje vremena, resursa i energije. Svaki model u novom asortimanu također ima unutarnje i vanjske dijelove  te transportno pakiranje od materijala koji se mogu reciklirati.

Nova LG-eva ponuda koja uključuje hladnjak, perilicu rublja, sušilicu, pećnicu i perilicu posuđa, također je dio inovativne nadogradive linije uređaja, što znači da korisnici mogu dodavati nove značajke proizvodima putem Centra za nadogradnju u aplikaciji LG ThinQ.

„Održivi, moderni i jednostavni za korištenje, naši uređaji minimalističkog dizajna donose dodatnu vrijednost za korisnike“, rekao je Lyu Jae-cheol, predsjednik LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.

„Nastavit ćemo kreirati napredna, promišljeno dizajnirana rješenja koja uključuju naše inovativne tehnologije i odražavaju našu predanost odgovornosti prema okolišu“, zaključuju Lyu Jae-cheol.