CES 2022: Garmin predstavio nove pametne satove Venu 2 Plus i Vivomove Sport

CES 2022: Garmin predstavio nove pametne satove Venu 2 Plus i Vivomove Sport

Kompanija Garmin specijalizirana za satove nešto profesionalnijeg karaktera, posebno za rekreativce, automoto profesinalce i entuzijaste, bicikliste... A na CES sajmu u Las Vegasu predstavljeni su novi modeli.

Venu 2 objavljen je prošle godine i fantastičan je GPS sportski sat s AMOLED zaslonom, dok serija Vivomove nudi hibridno iskustvo sata/sportskog sata. A sad ke stigla i inovativna nadogradnja uz intrigantan novi hibridni sat. Cijena mu je 449,99 američkih dolara, a Vivomove Sport 179,99 dolara.

Venu 2 Plus

Nadovezuje se na sjajne značajke koje se nalaze u Venu 2, dodajući mogućnost upućivanja i primanja telefonskih poziva sa sata kada je uparen s vašim pametnim telefonom, slično kao i modeli Apple Watcha koji nisu mobilni. Također, sada možete koristiti glasovni pomoćnik pametnog telefona za slanje tekstualnih poruka, postavljanje pitanja i još mnogo toga sa zapešća.

Korisnici mogu očekivati ​​do devet dana trajanja baterije, kao i osnovne Garminove značajke kao što su rezultati spavanja, praćenje stresa, Body Battery, očitanja pulsnog oksimetra, animirani treninzi i još mnogo toga. Garminove sigurnosne funkcije i funkcije otkrivanja incidenata također su podržane s povezanim pametnim telefonom. Podržani su i Garmin Pay, preuzimanja glazbe na pretplatu, Connect IQ aplikacije i još mnogo toga.

Venu 2 Plus dostupan je u tri boje s kućištem od 43 mm i standardnim remenom za brzo otpuštanje od 20 mm. Također cijenim novu mogućnost brzog punjenja, gdje 10 minuta punjenja dodaje jedan dan korištenja pametnog sata ili jedan sat GPS-a i glazbe.

Vivomove Sport

Najnoviji Garminov hibrid izgleda kao standardni sat s dvije kazaljke i šest brojeva. Međutim, mali OLED zaslon osjetljiv na dodir smješten je ispod sredine sata i iznimno je funkcionalan i informativan. Izvrstan je za one koji više vole nositi analogne satove, a ipak žele da njihov nosivi uređaj bilježi bitne podatke o zdravlju i dobrom stanju. Izgleda kao običan sat, ali je dobro podržan od strane opsežnog Garmin ekosustava.

Ovaj sat bilježi podatke i pruža podršku za napredno praćenje spavanja, praćenje stresa, oporavak tjelesne baterije, razinu kisika u krvi, broj otkucaja srca 24/7, značajke zdravlja žena i još mnogo toga.

Ujedno, GPS osigurava vaš pametni telefon, ali brojanje koraka, minute intenziteta, integrirane sportske aplikacije i još mnogo toga osigurava sam sat. Ima trajanje baterije do pet dana u načinu rada pametnog sata, a podržava čak i obavijesti s pametnog telefona.

Još iz kategorije

Google olakšava nadogradnju Play Storea

Google olakšava nadogradnju Play Storea

18.01.2022.

Google Play Store dobiva novo serversko ažuriranje koje donosi posebnu značajku za ažuriranje kompletne aplikacije, odnosno, e-trgovine kao platforme. Naziva se „Update Play Store“ i vidljiv je s najnovijom verzijom Play Storea.

Honor predstavlja Honor Magic V svoj prvi preklopni telefon

Honor predstavlja Honor Magic V svoj prvi preklopni telefon

17.01.2022.

Globalni tehnološki brend Honor predstavio je Honor Magic V, svoj prvi 5G preklopni flagship pametni telefon, koji se može pohvaliti vodećim dizajnom u industriji, revolucionarnim zaslonom i dinamičnim performansama koje pokreće potpuno novi čipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, tvrde u ovom kineskom proizvođaču.

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

CES 2022: Anker predstavio novi prijenosni 4k laserski projektor

15.01.2022.

Kompanija Anker stoji iza jednog tržištu omiljenih prijenosnih projektora - Nebula Mars II Pro. A na CES sajmu u Las Vegasu predstavljen je novi temeljen na laserskoj tehnologiji - Nebula Cosmos Laser.