Zuluhood od sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita

Zuluhood od  sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita

Foto: Shutterstock / Ilustracija

Domaća mobilna platforma namijenjena sigurnosti dom Zuluhood od  sada nudi preventivne i reaktivne zaštitarske usluge tvrtke AKD Zaštita i to onda kada su one doista potrebne, a kako sami ističu to je sjajna vijest upravo u sezoni godišnjih odmora koja je u punom jeku i kada mnogi od nas muku muče zbog činjenice da na tjedan, dva ili tri ostavljaju svoj dom bez (pravog) nadzora.

Naime, podsjetimo, Zuluhood je s jedne strane platforma za nadzor koja se temelji na zajednici i samoorganizaciji korisnika, dok je s druge strane to platforma za kupovanje zaštitarskih usluga. Upravo je ta mogućnost kupovine profesionalne preventivne i reaktivne zaštitarske usluge, i to baš onda kada je ona doista potrebna, jedna od najzanimljivijih i najinovativnijih usluga ove platforme.

Tako su sada, putem besplatne Zuluhood aplikacije dostupne sljedeće usluge hitna provjera (Urgent check) - na lokaciju doma bez odgode se šalju zaštitari koji će provjeriti dom, djecu ili starije. Zaštitari su dostupni 24 sata pa se provjera može zatražiti u bilo koje doba dana ili noći.

Provjeri moj dom (Check my home) – redovni obilazak doma, ukućana i/ili vikendice od strane profesionalnih zaštitara koji će klijenta obavijestiti o zatečenom stanju. Osim što će dobiti informacije o tome je li sve u redu, sama fizička prisutnost zaštitara ujedno je i dodatna zaštita jer šalje jasnu poruku da je dom čuvan.

Proslijedi alarme (Daily monitoring) – po prvi put ova je usluga omogućena za sustave pametnog doma, kao što su D-Link ili Arlo kamera te Google Home i Amazon Alexa. Također, usluga je po prvi put omogućena na zahtjev i na kraći vremenski period – tijekom vikend putovanja ili godišnjih odmora. Korisnik ne mora biti dostupan – svi alarmi se automatski prosljeđuju u nadzorni centar koji po potrebi šalje zaštitare da na licu mjesta provjere je li sve u redu.

Kućni zaštitar (Home Guard) – neovisno o tome trebate li ovu uslugu samo na par sati ili na par dana, možete je jednostavno naručiti putem Zuluhood aplikacije. Zaštitari će fizički doći na lokaciju doma i čuvati ga tijekom traženog perioda.

Sigurno druženje (Event Guard) – organizirate družanje, veće okupljanje, proslavu ili svadbu? Sada možete jednostavno doći do zaštitara koji će brinuti o tom eda sve prođe u najboljem redu.

Navedene usluge trenutno pruža AKD-Zaštita, no uskoro će korisnici Zuluhooda moći birati između nekoliko zaštitarskih tvrtki.  Također, u pripremi su i nove usluge, poput brige o starijim osobama. Uslugom naziva Pomoć oko starijih (Check on Seniors), uskoro će se moći jednostavno organizirati redoviti obilazak roditelja ili baka i djedova, a klijent će nakon obilaska kroz Zuluhood aplikaciju moći dobiti jasnu povratnu informaciju, tvrde u kompaniji i dodaju da trenutno se takva usluga može zatražiti kroz uslugu Urgent check(Hitna provjera).

U Zuluhoodu su izuzetno zadovoljni suradnjom s AKD-Zaštitom, a posebno činjenicom da ona započinje upravo u sezoni godišnjih odmora, kada je i najpotrebnija.

„Povjerenje je ključna stvar u sigurnosti, pa nam je drago da je Zuluhood u nama prepoznao partnera kojem može vjerovati, ali kojemu vjeruju i sami korisnici. Vjerujemo da će oni prepoznati ovu inovativnu, praktičnu i jednostavnu uslugu kojom je sada pristup našim uslugama omogućen zaista u bilo kojem trenutku, neovisno o tome gdje se nalaze“, zaključio je član Uprave AKD Zaštite Josip Turkalj.

Još iz kategorije

Trendovi individualnog stanovanja koji su obilježili 2022. godinu

Trendovi individualnog stanovanja koji su obilježili 2022. godinu

05.10.2022.

Događanja u svijetu kao što su pandemija COVID-19, klimatske promjene, zagađenje zraka te zahtjevi za vođenjem zdravijeg života ali i rast životnog standarda, mijenjaju iz dana u dan naše svakodnevne navike.

Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

Infobip okupio više od 900 svojih inženjera iz 15 zemalja svijeta u Zagrebu

05.10.2022.

Infobip okupio je preko 900 svojih inženjera iz cijelog svijeta na dvodnevnoj Dev Days konferenciji koja se od 3. do 4. listopada održava u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu. Riječ je o već tradicionalnom godišnjem okupljanju Infobipovih inženjera, stručnjaka za razvoj proizvoda i korporativnu sigurnost koji razmjenjuju znanja i prakse.

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

Apple diže cijene aplikacija u App Storeu

04.10.2022.

Apple će od 5. listopada cijene aplikacija u App Storeu i kupnje unutar njih povećati u svim zemljama i teritorijima koji koriste vaolutu euro. Ta povećanja, kako objašnjavaju u američkoj kompaniji, su rezultat trenutne slabosti eura u odnosu na američki dolar.