Završilo treće izdanje humanitarnog gaming turnira

Završilo treće izdanje humanitarnog gaming turnira

Foto: Good Game

Nakon dva dana punih okršaja u atraktivnoj gaming areni, završilo je četvrto izdanje turnira Good Game Zagreb 2018 powered by Vipnet. Pamtit će se kao najveće izdanje u povijesti, po rekordnom broju prijava kompanija koje su, osim iz Hrvatske, stigle iz Srbije, Slovenije i Austrije, ali i po brojnim popratnim sadržajima koji su privukli stotine obožavatelja esport industrije.

Tim tvrtke Valiance osvojio je prvo mjesto i trofej koji se nakon dvije godine seli iz ureda Rimac Automobila. Za prvo mjesto borilo se čak 192 natjecatelja iz 32 u jednoj od najpopularnijih esports igri Counter Strike:Global Offensive, a zabilježeno je više od 5287 te ubojitih pogodaka te 1196 asistencija. Tim tvrtke Valiance ove je godine pokazao najveću spremnost, koncentraciju i vještinu pa će pehar idućih godinu dana krasiti njihov ured u Zagrebu. Drugo mjesto pripalo je timu tvrtke Locastic dok su treće mjesto osvojili igrači iz Nanobita.

"Ovogodišnje izdanje ostvarenje je trogodišnjeg sna. Okupili smo 32 natjecateljska tima i više od 40 kompanija koje podržavaju našu ideju, a upravo to je dokaz snage gaminga kao medija za razvoj poslovanja, team-buildinga, networkinga i employer brandinga. Iznimno smo ponosni na prikupljenih sto tisuća kuna kojima ćemo mladim poduzetnicima promijeniti život na bolje“, poručio je direktor tvrtke Good Game Global Nikola Stolnik.

Atraktivna scenografija i produkcija pretvorila je filmski studio Jadran filma u retro-futurističku arenu gdje su se mogle isprobati neke već dobro poznate, ali i najnovije igre poput Rocket Leaguea, Overwatcha, PES-a kao i Phageborn, igru hrvatske developerske tvrtke Games Revolted te I hate running backwards hrvatske tvrtke Binx. U EXPO dijelu posebno zanimljiva bila je VR zona kao i Retro Corner s nekima od najstarijih igara na svijetu. Kraj turnira obilježio je koncert osječkog hip-hop dvojca Krankšvester.

Još iz kategorije

New Banking Vision konferencija okupila stručnjake iz bankarske i IT industrije

New Banking Vision konferencija okupila stručnjake iz bankarske i IT industrije

18.10.2018. komentiraj

Na New Banking Vision konferenciji u Zagrebu vodeći stručnjaci iz bankarske i payment industrije prenijeli su svoju viziju budućnosti tog sektora. Govorili su o nadolazećim tehnološkim trendovima u bankarstvu i industriji plaćanja te novostima u PSD2 regulativi.

Na FOI-ju počeo 7. Tjedan karijera

Na FOI-ju počeo 7. Tjedan karijera

17.10.2018. komentiraj

Od ponedjeljka, 15., do petka, 19. listopada 2018. godine, na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu održava se sedmi po redu Tjedan karijera u organizaciji FOI- jevog Centra za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK). Ove godine na Tjedan karijera dolazi čak 55 poduzeća koji će od ponedjeljka do četvrtka održati sveukupno 33 pozvana predavanja i 13 radionica.

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima

Tele2 nagrađuje korisnike bonova dodatnim gigabajtima

17.10.2018. komentiraj

Mladima koji žive s roditeljima, idu u školu ili studiraju važno je da mogu kontrolirati svoju potrošnju, a istovremeno imati dovoljno minuta za pozive, internetskog prometa za surfanje, pregledavanje i dijeljenje sadržaja s prijateljima. S obzirom na to da im je svaka kuna važna, za njih su idealne tarife na bonove. U Tele2 za 69 kn mjesečno mogu dobiti 5 GB i 200 minuta/SMS poruka, a za 79 kn mjesečno 5 GB i 1000 minuta/SMS poruka.