Završilo treće izdanje humanitarnog gaming turnira

Završilo treće izdanje humanitarnog gaming turnira
Good Game

Nakon dva dana punih okršaja u atraktivnoj gaming areni, završilo je četvrto izdanje turnira Good Game Zagreb 2018 powered by Vipnet. Pamtit će se kao najveće izdanje u povijesti, po rekordnom broju prijava kompanija koje su, osim iz Hrvatske, stigle iz Srbije, Slovenije i Austrije, ali i po brojnim popratnim sadržajima koji su privukli stotine obožavatelja esport industrije.

Tim tvrtke Valiance osvojio je prvo mjesto i trofej koji se nakon dvije godine seli iz ureda Rimac Automobila. Za prvo mjesto borilo se čak 192 natjecatelja iz 32 u jednoj od najpopularnijih esports igri Counter Strike:Global Offensive, a zabilježeno je više od 5287 te ubojitih pogodaka te 1196 asistencija. Tim tvrtke Valiance ove je godine pokazao najveću spremnost, koncentraciju i vještinu pa će pehar idućih godinu dana krasiti njihov ured u Zagrebu. Drugo mjesto pripalo je timu tvrtke Locastic dok su treće mjesto osvojili igrači iz Nanobita.

"Ovogodišnje izdanje ostvarenje je trogodišnjeg sna. Okupili smo 32 natjecateljska tima i više od 40 kompanija koje podržavaju našu ideju, a upravo to je dokaz snage gaminga kao medija za razvoj poslovanja, team-buildinga, networkinga i employer brandinga. Iznimno smo ponosni na prikupljenih sto tisuća kuna kojima ćemo mladim poduzetnicima promijeniti život na bolje“, poručio je direktor tvrtke Good Game Global Nikola Stolnik.

Atraktivna scenografija i produkcija pretvorila je filmski studio Jadran filma u retro-futurističku arenu gdje su se mogle isprobati neke već dobro poznate, ali i najnovije igre poput Rocket Leaguea, Overwatcha, PES-a kao i Phageborn, igru hrvatske developerske tvrtke Games Revolted te I hate running backwards hrvatske tvrtke Binx. U EXPO dijelu posebno zanimljiva bila je VR zona kao i Retro Corner s nekima od najstarijih igara na svijetu. Kraj turnira obilježio je koncert osječkog hip-hop dvojca Krankšvester.