Završila druga sezona A1 Adria lige na Reboot InfoGameru

Završila druga sezona A1 Adria lige na Reboot InfoGameru

Tijekom posljednjih dana ovogodišnjeg Reboot InfoGamer sajma održala se završnica A1 Adria lige gdje su esports fanovi mogli uživati u čak dvadeset mečeva u igrama Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone i Clash Royale.

“Druga sezona nadmašila je prvu u svim pokazateljima te ponovno potvrdila kako je profesionalno uređena liga poput ove idealno mjesto za sve strastvene ljubitelje gaminga i esporta u regiji. A1 Adria liga najveća je pozornica na ovim prostorima na kojoj svi PC i mobile gameri mogu pokazati svoje vještine i graditi esport karijere.“, izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinga A1 Hrvatska.

U Counter-Strike: Global Offensive turniru, Valiance&CO pobijedio je GamePub s rezultatom 2:0 i tako obranio svoj prošlogodišnji naslov. Tim je osim vrijedne novčane nagrade osigurao i mjesto na zatvorenim kvalifikacijama turnira Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational.

Što se tiče League of Legends turnira, ASUS ROG ELITE osvojio je prvo mjesto, a njegov član Aleksa Stanković izjavio je sljedeće: “Ništa ne dolazi preko noći, treba puno rada i odricanja. Nećemo odustati i nadam se da ćemo nastaviti vladati regijom“.

Turniri su se također održali i u mobilnim igrama Hearthstone i Clash Royale. U igri Hearthstone, pobjedu je odnio Luka Vulović, dok je prvi pobjednik A1 Adria lige u Clash Royaleu bio Saša Mišković.

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr