Završen peti humanitarni esport turnir Good Game Zagreb, pobjednici donirali čak 50.000 kuna u dobrotvorne svrhe

Završen peti humanitarni esport turnir Good Game Zagreb, pobjednici donirali čak 50.000 kuna u dobrotvorne svrhe

Jubilarno peto izdanje humanitarnog B2B natjecanja Good Game Zagreb, najposjećenijeg domaćeg esport događaja privuklo je više od 2000 posjetitelja. Na natjecanju su sudjelovale 32 ekipe, koje su odmjerile snage u jednom od najpopularnijih esport naslova današnjice - Counter Strike: Global Offensive.

Ovogodišnji pobjednički pehar osvojio je tim Agency 04 pobjedivši u finalu CloudSense i tako odnio titulu najboljeg CS:GO tima. S obzirom na to da se radi o humanitarnom događaju pobjednici su odlučili dio fonda od čak 50.000 kuna donirati u dobrotvorne svrhe.

Posjetitelji su imali priliku bodriti kremu regionalne tech scene, uživati u zabavi, i povezati se s ljubiteljima gaminga, tehnologije i esporta. Osim napetog natjecanja i zanimljivih mečeva ove godine na turniru po prvi put je testirana najnovija domaća platforma za esport turnire - Battlestage.

"Sretni smo što je završio jedan od najposjećenijih Good Game Zagreb natjecanja do sada. Čestitam timu Agency 04 na zasluženoj pobjedi, no isto tako čestitam i svim ostalim ekipama na zanimljivoj i napetoj borbi. Hvala svim našim posjetiteljima kojih je ove godine bilo preko 2000. S nestrpljenjem iščekujemo dojmove igrača i posjetitelja na našu novu platformu Battelestage na kojoj smo značajno unaprijedili korisničko iskustvo i omogućili jednostavnije iskustvo igranja. Iznimno smo ponosni što se radi o prvoj hrvatskom esport platformi, koja je u potpunosti domaći proizvod", istaknuo je Nikola Stolnik, osnivač i CEO Good Game Globala.

Good Game ostaje turnir koji nudi ono najbolje od networkinga, zabave i dobrog gaminga. Nekad je bio samo mali turnir, a već sada je poprimio razmjere pravog gaming festivala koji dva dana privlači pažnju 2000 posjetitelja.