Započela konferencija NEM 2014

Započela konferencija NEM 2014

NEM 2014, drugo po redu najveće okupljanje medijskih profesionalaca u našoj regiji, započelo je danas u luksuznom hotelu Radisson BLU Resort & Spa. Nakon uspjeha prvog izdanja NEM-a 2013, NEM 2014 u Durbrovniku se okupljaju profesionalci iz cijele regije i svijeta za jedini televizijski događaj specijaliziran za medijsku industriju u regiji, koji otvara nove poslovne mogućnosti za razvoj u regiji.

NEM je prvi događaj svoje vrste u regiji koji svojim sudionicima omogućava jedinstvenu medijsku platformu za pružatelje sadržaja i operatere, u mediteranskom okružju koje savršeno spaja poslovni dijalog s networkingom.

Cilj New Europe Marketa je istaknuti ogromni potencijal regije Središnje i Istočne Europe, te pružiti  regijskim profesionalcima platformu za raspravu o budućnosti TV industrije u regiji i svijetu.

Prvog dana konferencije, nakon stručnih panela, NEM 2014 će po prvi puta dovesti legendarni Željezni tron u njegov dom, Kraljev Grudobran u suradnji s HBO-om Adria. Prijestolje je visoko 220 cm te široko 165 x 185 cm, a njegova težina je čak 135 kg.

Bruce Tuchman,  predsjednik AMC / Sundance Channel Globala, održat će ovogodišnju keynote prezentaciju, a vrhunski svjetski producenti serija NEM-ovim će sudionicima predstaviti kako nastaju svjetski televizijski hitovi, kao i omogućiti talentima iz regije radionice na kojima će naučiti tajne produkcije koje projekte pretvaraju u međunarodne televizijske hitove.

NEM je jedinstveni događaj koji ističe potencijal regije u televizijskoj industriji, a održat će se od 10. do 13. lipnja u hotelu Radisson BLU & Spa.