Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju

Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zagrebačka banka je svojim klijentima omogućila dvije nove dodatne funkcionalnosti u aplikaciji m-zaba – ugovaranje štednje i prijavu otiskom prsta/skenom lica, a uz to klijenti Zagrebačke banke od ovog tjedna više neće trebati odlaziti u poslovnicu kako bi ugovorili štednju jer ugovaranje štednje sad je dostupno i online bankarstvom putem m-zaba aplikacije. Nove funkcionalnosti implementirane su uz najviše sigurnosne standarde kako bi korisnici i dalje bili sigurni tokom korištenja m-zabe na svojim Android i iOS uređajima.

Kako isitču iz Zagrebačke banke gotovo pola milijuna korisnika m-zabe mogu imati uvid u svoju štednju kad god zažele, birati dinamiku uplatom jednog oročenog uloga ili višekratnim uplaćivanjem tijekom cijelog razdoblja te prilagoditi iznos štednje svojim mogućnostima i prilikama.

S m-zaba štednjom dostupno je i ugovaranje trajnog naloga kojim Banka prenosi iznos novaca koji klijent odredi izravno s njegovog računa na štednju, pojašnjavaju iz banke.

Dodatno, korištenje Zabine mobilne aplikacije od sada je moguće i biometrijskom prijavom korisnika, odnosno prijavom otiskom prsta ili skenom lica. Ovime je Zaba omogućila svojim klijentima još brže i lakše korištenje m-zabe.

Još iz kategorije

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

03.08.2020. komentiraj

Prodaja Epsonovih poslovnih tintnih pisača na EMEA području za prethodnu godinu pokazuje pozitivan utjecaj Heat-Free tehnologije na održivost i ekonomiju. Potencijalno smanjenje potrošnje energije od 50,9 milijuna kWh godišnje, dovodi do manjenog ispuštanja CO2 od 17,7 tisuća tona i smanjenja godišnjih energetskih troškova od 5,9 milijuna eura.

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

02.08.2020. komentiraj

Huawei je izvijestio o najnovijem uspjehu svog HMS (Huawei Mobile Services) ekosustava koji je dosegnuo 700 milijuna korisnika širom svijeta, što je rast od 32 % u usporedbi s prošlom godinom. Na HMS ekosustav registrirano je i 1,6 milijuna developera, što je 76 % više u odnosu na prošlu godinu, a više od 81 tisuću aplikacija integrira HMS Core mogućnosti.

Poklanjamo vam Digital Takeover!

Poklanjamo vam Digital Takeover!

01.08.2020. komentiraj

Najveći regionalni inovacijski i transformacijski summit Digital Takeover 2020 seli u digitalno okruženje. Zbog epidemiološke situacije i brige za zdravlje svih sudionika, ovaj veliki spektakl odvijat će se online, a za sve zainteresirane te željne novih znanja i iskustava osigurano je besplatno praćenje - Digital Takeover 2020 trajat će od 7. do 11. rujna.