Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju

Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju
Dražen Tomić / Tomich Productions

Zagrebačka banka je svojim klijentima omogućila dvije nove dodatne funkcionalnosti u aplikaciji m-zaba - ugovaranje štednje i prijavu otiskom prsta/skenom lica, a uz to klijenti Zagrebačke banke od ovog tjedna više neće trebati odlaziti u poslovnicu kako bi ugovorili štednju jer ugovaranje štednje sad je dostupno i online bankarstvom putem m-zaba aplikacije. Nove funkcionalnosti implementirane su uz najviše sigurnosne standarde kako bi korisnici i dalje bili sigurni tokom korištenja m-zabe na svojim Android i iOS uređajima.

Kako isitču iz Zagrebačke banke gotovo pola milijuna korisnika m-zabe mogu imati uvid u svoju štednju kad god zažele, birati dinamiku uplatom jednog oročenog uloga ili višekratnim uplaćivanjem tijekom cijelog razdoblja te prilagoditi iznos štednje svojim mogućnostima i prilikama.

S m-zaba štednjom dostupno je i ugovaranje trajnog naloga kojim Banka prenosi iznos novaca koji klijent odredi izravno s njegovog računa na štednju, pojašnjavaju iz banke.

Dodatno, korištenje Zabine mobilne aplikacije od sada je moguće i biometrijskom prijavom korisnika, odnosno prijavom otiskom prsta ili skenom lica. Ovime je Zaba omogućila svojim klijentima još brže i lakše korištenje m-zabe.