Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju

Zagrebačka banka uvela nove funkcionalnosti u svoju mobilnu aplikaciju

Foto: Dražen Tomić / Tomich Productions

Zagrebačka banka je svojim klijentima omogućila dvije nove dodatne funkcionalnosti u aplikaciji m-zaba – ugovaranje štednje i prijavu otiskom prsta/skenom lica, a uz to klijenti Zagrebačke banke od ovog tjedna više neće trebati odlaziti u poslovnicu kako bi ugovorili štednju jer ugovaranje štednje sad je dostupno i online bankarstvom putem m-zaba aplikacije. Nove funkcionalnosti implementirane su uz najviše sigurnosne standarde kako bi korisnici i dalje bili sigurni tokom korištenja m-zabe na svojim Android i iOS uređajima.

Kako isitču iz Zagrebačke banke gotovo pola milijuna korisnika m-zabe mogu imati uvid u svoju štednju kad god zažele, birati dinamiku uplatom jednog oročenog uloga ili višekratnim uplaćivanjem tijekom cijelog razdoblja te prilagoditi iznos štednje svojim mogućnostima i prilikama.

S m-zaba štednjom dostupno je i ugovaranje trajnog naloga kojim Banka prenosi iznos novaca koji klijent odredi izravno s njegovog računa na štednju, pojašnjavaju iz banke.

Dodatno, korištenje Zabine mobilne aplikacije od sada je moguće i biometrijskom prijavom korisnika, odnosno prijavom otiskom prsta ili skenom lica. Ovime je Zaba omogućila svojim klijentima još brže i lakše korištenje m-zabe.

Još iz kategorije

Rad od bilo gdje - budućnost rada u 2021?

Rad od bilo gdje - budućnost rada u 2021?

26.11.2020. komentiraj

Audrey Khusid osnovao je i Miro, a ujedno ima i titulu izvršnog direktora (CEO) te kompanije koja nudi vizualnu suradnju u poslovnom okruežnju. A pod svjetlima pozornice našao se zahvaljujući pandemiji koronavirusa, tijekom koje mu je broj korisnika porastao s 3,7 milijuna na devet milijuna. Dapače, 95 posto kompanija iz Fortune 100 koristi njegove usluge.

Sve je spremno za završnicu šeste sezone A1 Adria Lige

Sve je spremno za završnicu šeste sezone A1 Adria Lige

26.11.2020. komentiraj

Najbolje regionalno esport događanje od danas ulazi u finale šeste sezone koje se ove jeseni zbog globalne pandemije, nažalost, neće održati uživo na Zagrebačkom velesajmu. No, uhodan tim organizatora i natjecatelja prilagodili su se epidemiološkoj situaciji te će se finalni okršaji u četiri igre odvijati u sklopu Reboot Online Games Week powered by A1 – uživo iz ESPORTS studija powered by A1 Adria League te prikazivati na streaming servisima i društvenim mrežama A1 Adria Lige. Finala u mobilnim igrama održat će se u četvrtak (Brawl Stars) i petak (Clash Royale) od 17 sati, dok su za vikend već od 13 sati na rasporedu ostale igre – CS:GO u subotu te FIFA21 u nedjelju.

Konferencija Shift Money 2020 - 7. i 8. prosinca u Zagrebu u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom

Konferencija Shift Money 2020 - 7. i 8. prosinca u Zagrebu u suradnji sa Singapore FinTech Festivalom

26.11.2020. komentiraj

Tvrtka Shift, vodeći organizator događanja povezanih s tehnologijom u jugoistočnoj Europi, najavljuje kako će se Shift Money 2020, regionalna konferencija posvećena financijskim tehnologijama, održati 7. i 8. prosinca 2020. u zagrebačkoj Laubi.