XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6

XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6

Foto: DepositPhotos

XPG objavljuje da je postao službeni sponzor za igraće prijenosnike (Official Gaming Notebook Sponsor) serije online turnira CS_SUMMIT 6 za Valveovu igru RMR CS:GO. Taj turnir koji organizira Beyond the Summit (BTS) održava se od 22. lipnja do 5. srpnja. Kao dio sponzorstva, XPG XENIA postat će službeno igraće prijenosno računalo turnira.

CS_SUMMIT 6 može se pratiti globalno, a organiziran je regionalno, s kvalifikacijama u Europi i Sjevernoj Americi. XPG je značajan sponzor tog događaja u kategoriji prijenosnih računala za igrače. Ovo je drugi put da XPG sudjeluje kao sponzor u turniru koji organizira BTS. Tijekom turnira CS_SUMMIT 5, XPG je bio službeni sponzor u kategoriji tipkovnica.

”Nakon predstavljanja XPG-ove zlatne tipkovnice Golden SUMMONER na događaju CS_SUMMIT 5, svi mi u Beyond the Summitu smo više nego uzbuđeni da predstavimo zajednici i XPG-ovo vrhunsko prijenosno računalo XENIA. Osobno sam jako ponosan što na događaju CS_SUMMIT 6 imamo brend koji je toliko predan igračima kao što je XPG. XPG-ova odlučnost i predanost razvoju proizvoda visokih performansi namijenjenih igračima nikada me ne prestaje impresionirati“, kaže Michelle Cheng, potpredsjednica za prodaju i marketing u organizaciji Beyond the Summit.

“Oduševljeni smo što možemo ponovo surađivati s Beyond the Summitom i sudjelovati u uzbuđenju koje donosi CS_SUMMIT 6,” kaže Alex Yin, glavni direktor za proizvode za igrače i generalni direktor u XPG-u. “Vjerujemo da će ljudi koji ostaju doma oduševljeno prigrliti ovu priliku da gledaju najbolje timove iz branše e-sporta kako se bore online“, objašnjava Yin.

BTS će prenositi turnir na svom kanalu na Twitchu kao i na drugim kanalima u više od deset jezika. Raspored prijenosa možete pronaći na web-mjestu https://summit.gg/. Nagradni fond ovog događaja koji se proteže kroz dva tjedna iznosi 200.000 američkih dolara.

Još iz kategorije

Globalna potrošnja na pametna rješenja za domove u 2021. će stići doseći 123 milijarde dolara

Globalna potrošnja na pametna rješenja za domove u 2021. će stići doseći 123 milijarde dolara

28.07.2021.

Globalna potrošnja na pametna rješenja za domove u ovoj će godini stići do 123 milijarde američkih dolara, navodi Strategy Analytics. Osjetan je to oporavak u odnosu na prošlu godinu, kad je zbog pandemije koronavirusa potrošnja bila na nešto niže od stotinu milijardi dolara.

Nastavak razvoja jednostavne mobilnosti električnim romobilima

Nastavak razvoja jednostavne mobilnosti električnim romobilima

28.07.2021.

Prvi sustav lansiran je još 2019. godine kao pilot projekt u Zadru gdje, a sustav je sa pet narastao na osam stanica. Od prošle godine Dash e-romobile možete unajmiti u Crikvenici, Selcu i Biogradu, a ove godine mreža je narasla na čak 15 gradova i općina u Hrvatskoj. Flota broji 500 romobila, a više od 30.000 registriranih korisnika govore u prilog činjenici da se ovdje ne radi o trendu za jednu sezonu, već o puno dugoročnijoj priči.

Pokreće se projekt digitalnog eura

Pokreće se projekt digitalnog eura

27.07.2021.

Upravno vijeće Europske središnje banke (ECB) odlučilo je pokrenuti fazu istrage digitalnog euro projekta. Nakon odluke, predsjednik Euroskupine Paschal Donohoe pridružio se sastanku, čestitao Upravnom vijeću i izrazio punu potporu projektu.