XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6

XPG postaje službeni sponzor turnira CS_SUMMIT 6
DepositPhotos

XPG objavljuje da je postao službeni sponzor za igraće prijenosnike (Official Gaming Notebook Sponsor) serije online turnira CS_SUMMIT 6 za Valveovu igru RMR CS:GO. Taj turnir koji organizira Beyond the Summit (BTS) održava se od 22. lipnja do 5. srpnja. Kao dio sponzorstva, XPG XENIA postat će službeno igraće prijenosno računalo turnira.

CS_SUMMIT 6 može se pratiti globalno, a organiziran je regionalno, s kvalifikacijama u Europi i Sjevernoj Americi. XPG je značajan sponzor tog događaja u kategoriji prijenosnih računala za igrače. Ovo je drugi put da XPG sudjeluje kao sponzor u turniru koji organizira BTS. Tijekom turnira CS_SUMMIT 5, XPG je bio službeni sponzor u kategoriji tipkovnica.

“Nakon predstavljanja XPG-ove zlatne tipkovnice Golden SUMMONER na događaju CS_SUMMIT 5, svi mi u Beyond the Summitu smo više nego uzbuđeni da predstavimo zajednici i XPG-ovo vrhunsko prijenosno računalo XENIA. Osobno sam jako ponosan što na događaju CS_SUMMIT 6 imamo brend koji je toliko predan igračima kao što je XPG. XPG-ova odlučnost i predanost razvoju proizvoda visokih performansi namijenjenih igračima nikada me ne prestaje impresionirati“, kaže Michelle Cheng, potpredsjednica za prodaju i marketing u organizaciji Beyond the Summit.

“Oduševljeni smo što možemo ponovo surađivati s Beyond the Summitom i sudjelovati u uzbuđenju koje donosi CS_SUMMIT 6,“ kaže Alex Yin, glavni direktor za proizvode za igrače i generalni direktor u XPG-u. “Vjerujemo da će ljudi koji ostaju doma oduševljeno prigrliti ovu priliku da gledaju najbolje timove iz branše e-sporta kako se bore online“, objašnjava Yin.

BTS će prenositi turnir na svom kanalu na Twitchu kao i na drugim kanalima u više od deset jezika. Raspored prijenosa možete pronaći na web-mjestu https://summit.gg/. Nagradni fond ovog događaja koji se proteže kroz dva tjedna iznosi 200.000 američkih dolara.