Xiaomi u Zagrebu proslavio 9. rođendan

Xiaomi u Zagrebu proslavio 9. rođendan

Proizvođač pametnih telefona i potrošačke elektronike Xiaomi proslavio je svoj 9. rođendan. U proslavu, nazvanu Mi Fan Festival, po prvi se put uključila i Hrvatska. Tako je u subotu, 6. travnja, zagrebačkom Arena Centru održano druženje s kupcima i ljubiteljima tog brenda.

Xiaomi je taj događaj posvetio upravo svojim obožavateljima diljem Hrvatske, a iz kompanije tvrde kako su našu zemlju uvrstili među uključene u proslavu zbog "strasti prema visokoj kvaliteti pametnih telefona". Uz raznolik zabavni program, posjetitelji su mogli pretpremijerno pogledati i isprobati najnovije modele, Redmi 7 i Redmi Note 7.

„Održavanjem ovog posebnog okupljanja zajednice svojih mnogobrojnih fanova, čiji broj iz dana u dan raste zahvaljujući dostupnosti Xiaomijevih uređaja koje je osigurao ovlašteni distributer Bijelić Co na našem tržištu, Hrvatska se pozicionirala kao jedna od rijetkih zemalja u svijetu koja je dobila priliku biti domaćin jedinstvene proslave“, naglasio je operativni direktor tvrtke Bijelić Co Domagoj Čavar.

Kada su u pitanju novi modeli, predstavljeni tijekom festivala, riječ je o uređajima koje odlikuje raspon od 84% NTSC boja. Redmi Note 7 opremljen je stražnjom kamerom od 48 MP, dok Redmi 7 odlikuje dvostruka AI 12 MP stražnja kamera te 2MP DOF kamera. Oba uređaja opremljena su baterijom kapaciteta 4,000 mAh zahvaljujući kojoj uređaji mogu izdržati i do 48 sati. Pogone ih Qualcommovi Snapdragon procesori, dok su zasloni zaštićeni Corning Gorilla staklom pete generacije.

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.