Xiaomi i Europhone otvorili 2 Mi Zone u središtu Zagreba

Xiaomi i Europhone otvorili 2 Mi Zone u središtu Zagreba

Foto: Xiaomi

Xiaomi je u suradnji s hrvatskom tvrtkom Europhone otvorio Mi Zone na dvjema atraktivnim lokacijama u središtu Zagreba. Prva se nalazi na Iblerovom trgu 3, a druga je smještena u Maksimirskoj 78. Ideja pri otvaranju tih prostora bila je osiguravanje lakše dostupnosti portfelja pametnih telefona i ekosustava proizvoda.

Uz postojeći Mi Store, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, a koji je smješten u zagrebačkom Arena Centru, svi ljubitelji Xiaomijevih proizvoda od sada će i u središtu Zagreba imati priliku zaviriti u Mi Zone. Time Xiaomi jača poziciju na hrvatskom tržištu pametnih telefona i pokušava se još više približiti sadašnjim i potencijalnim budućim korisnicima njihovih uređaja.

„Xiaomi je jedini proizvođač na tržištu pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu koji intenzivno uvažava povratne informacije svojih korisnika stoga nam je izuzetno važno da našim korisnicima na hrvatskom tržištu osiguramo što širu mrežu dostupnosti uređaja. Otvorenjem dviju novih lokacija u središtu Zagreba ispunjavamo Xiaomijevu viziju sukladno kojoj korisnike stavljamo na prvo mjesto kako bi im naši uređaji bili još dostupniji“, naglasio je operativni direktor tvrtke Bijelić Co Domagoj Čavar.

Xiaomi je povodom otvorenja Mi Zone na Iblerovom trgu pripremio brojne akcije. Prvih 5 kupaca imali su mogućnost uz kupljeni proizvod dobiti jeftiniji proizvod gratis, a uz kupovinu pametnih telefona na poklon su dobivali Mi Power Bank 5.000 mAh. Pored navedenog, posebne su akcije bile osigurane za telefone Redmi 5 i pametne satove – Amazfit Bip, Amazfit Pace i Stratos 2.

Još iz kategorije

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

Bolt pokrenuo dvije nove usluge u Hrvatskoj – Bolt for Business i Bolt Comfort

25.06.2019. komentiraj

Bolt je uveo dvije nove usluge – Bolt for Business, portal koji omogućava tvrtkama da upravljaju i plaćaju sve svoje poslovne vožnje te uslugu Comfort koja privatnim i poslovnim korisnicima nudi udobnije vožnje u prostranijim osobnim automobilima.

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

Skok Huaweia na BrandZ ljestvici

24.06.2019. komentiraj

Huawei je ojačao svoju poziciju na vodećem globalnom indeksu brendova te tako povećao vrijednost svog brenda. BrandZ-ova godišnja studija 100 najvrjednijih globalnih brendova, koju je objavio istraživački tim WPP-a Kantar, rangira Huawei na 47. mjesto (skok za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu), s osam posto povećanja vrijednosti brenda. Ovo je četvrta godina zaredom da je Huawei uvršten među 50 najboljih.

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

Poznati pobjednici CS:GO i Dota2, kreće Hearthstone

23.06.2019. komentiraj

Vrhunac je 3. sezone A1 Adria League powered by ESL koja se igra online. Poznati su pobjednici CS:GO i Dota2. Što se tiče mobilnih igara, završile su kvalifikacije za Clash Royale i idućeg vikenda saznat ćemo pobjednika. Istovremeno će se igrati kvalifikacije za četvrtu igru – Hearthstone, najpopularniju digitalnu kartašku igru.