Xiaomi i Europhone otvorili 2 Mi Zone u središtu Zagreba

Xiaomi i Europhone otvorili 2 Mi Zone u središtu Zagreba

Foto: Xiaomi

Xiaomi je u suradnji s hrvatskom tvrtkom Europhone otvorio Mi Zone na dvjema atraktivnim lokacijama u središtu Zagreba. Prva se nalazi na Iblerovom trgu 3, a druga je smještena u Maksimirskoj 78. Ideja pri otvaranju tih prostora bila je osiguravanje lakše dostupnosti portfelja pametnih telefona i ekosustava proizvoda.

Uz postojeći Mi Store, ovlaštenog distributera tvrtke Bijelić Co, a koji je smješten u zagrebačkom Arena Centru, svi ljubitelji Xiaomijevih proizvoda od sada će i u središtu Zagreba imati priliku zaviriti u Mi Zone. Time Xiaomi jača poziciju na hrvatskom tržištu pametnih telefona i pokušava se još više približiti sadašnjim i potencijalnim budućim korisnicima njihovih uređaja.

„Xiaomi je jedini proizvođač na tržištu pametnih telefona i potrošačke elektronike u svijetu koji intenzivno uvažava povratne informacije svojih korisnika stoga nam je izuzetno važno da našim korisnicima na hrvatskom tržištu osiguramo što širu mrežu dostupnosti uređaja. Otvorenjem dviju novih lokacija u središtu Zagreba ispunjavamo Xiaomijevu viziju sukladno kojoj korisnike stavljamo na prvo mjesto kako bi im naši uređaji bili još dostupniji“, naglasio je operativni direktor tvrtke Bijelić Co Domagoj Čavar.

Xiaomi je povodom otvorenja Mi Zone na Iblerovom trgu pripremio brojne akcije. Prvih 5 kupaca imali su mogućnost uz kupljeni proizvod dobiti jeftiniji proizvod gratis, a uz kupovinu pametnih telefona na poklon su dobivali Mi Power Bank 5.000 mAh. Pored navedenog, posebne su akcije bile osigurane za telefone Redmi 5 i pametne satove – Amazfit Bip, Amazfit Pace i Stratos 2.

Još iz kategorije

WMF dovodi 150 predavača i bit će prvi bez jednokratne plastike

WMF dovodi 150 predavača i bit će prvi bez jednokratne plastike

14.09.2019. komentiraj

Na 12. izdanju najvećeg komunikacijskog festivala u regiji koji se održava od 19. do 22.9. u Rovinju, po prvi puta će se koristiti posebno dizajnirane perive čaše kako bi se smanjilo korištenje i bacanje jednokratne plastike. Na čašama će uz logo festivala biti otisnuta i prigodna poruka kako korištenjem ove čaše čuvamo planetu. Nakon korištenja, posjetitelji će čašu moći ponijeti kući kao dodatni suvenir s najboljeg Weekenda u godini.

Riješene nesuglasice u OSC-u

Riješene nesuglasice u OSC-u

13.09.2019. komentiraj

Ovog smo tjedna izvijestili o događajima unutar udruge Osijek Software City uoči i nakon konferencije KulenDayz. Cijela je priča dobila zadovoljavajući završetak, odnosno nisu se dogodili veći potresi, a nadamo se da problema neće biti ni u budućnosti.

50 američkih saveznih država i teritorija otvara istragu protiv Googlea

50 američkih saveznih država i teritorija otvara istragu protiv Googlea

13.09.2019. komentiraj

Google se nalazi u ozbiljnim problemima jer grupa 50 saveznih američkih država i teritorija pokrenula je istragu protiv njega zbog (pre)dominantne pozicije na tržištu internetskog oglašavanja. Ukratko, kao i u Europskoj uniji, tako se u Sjedinjenim Američkim Državama, Google ima problema s monopolizmom.