Windows Phone premali čak i za Blackberry

Windows Phone premali čak i za Blackberry

Poznato je kako je BlackBerry Messenger u ovom trenutku dostupan za BlackBerry, iOS i Android platforme te se očekivalo kako je sljedeći korak lansiranje BBM aplikacije za Windows Phone. No, to se ipak neće dogoditi.

Naime, u Blackberryu smatraju kako Windows Phone nije dovoljno popularan za BlackBerry Messenger. Reakcije korisnika i fanova Blackberrya na ovo mišljenje od čelnih ljudi te kanadske kompanije bile su šarolike.

David Proulx iz kompanije BlackBerry, istaknuo je je kako se BlackBerry Messenger lansira u odnosu na popularnost i zahtjeve za aplikacijom. On smatra kako je nedostatak BBM-a za Windows Phone uvjetovana isključivo tržišnim zahtjevima. U prijevodu - Windows Phone nije dovoljno popularna platforma za BlackBerry Messenger.

Proulx se želio malo ograditi od ovih riječi pa je brzo napomenuo kako on ne želi diskriminirati Windows Phone, te kako je BlackBerry spreman podržati bilo koju platformu koja ima pozitivan rast na tržištu. Sve je stvar isplativosti i ulaganja, jer ako nešto ne donosi profit, onda nema smisla u to ulagati.