Weekend Media Festival postao dio hrvatskog Monopolyja

Weekend Media Festival postao dio hrvatskog Monopolyja

Najveći komunikacijski festival u regiji, Weekend Media Festival, dobio je svoju karticu u hrvatskom izdanju društvene igre Monopoly. U stvaranju hrvatskog izdanja igre sudjelovali su hrvatski građani dajući svoje prijedloge što bi voljeli vidjeti na igraćoj ploči. Tako je među većim hrvatskim gradovima i otocima, popularnim znamenitostima i prirodnim ljepotama svoje mjesto dobila i kartica s Weekend Media Festivalom.

Veliko je to priznanje za festival koji se održava već dvanaestu godinu za redom, a koji donosi najnovije trendove i izazove koji nas očekuju u komunikacijskoj industriji. Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao dio druženja uz Monopoly. „Razveselila me informacija da se WMF našao u Monopolyju. To nam samo potvrđuje ono što oduvijek znamo: Weekend je festival koji se ne propušta", izjavio je direktor festivala Tomo Ricov.

„Weekend već toliko dugo postoji da imamo i novu generacija posjetitelja. Broj klinaca koji posjećuju festival svake je godine sve veći pa mi je normalno da djeca naših prijatelja i suradnika, kao i naši klinci, znaju za Weekend i prate što se događa. Bio sam oduševljen kada je Nina, kćerka našeg producenta s kojom inače razmjenjujem Dylan Dogove, poslala sliku kartica Monopolyja s Weekendom. Time svih 11 dosadašnjih izdanja dobivaju sasvim novo značenje“, istaknuo je izvršni direktor i producent festivala Boris Kovaček.

Ovogodišnji Weekend održat će se od 19. do 22. rujna u Rovinju. Očekuje se rekordan broj posjetitelja, zanimljivi paneli, atraktivni predavači i zabava tijekom sva tri dana festivala. Novost je i Weekend paket koji omogućava rezervaciju smještaja i kotizaciju.