Web trgovci, požurite sa prijavom na WTG2016!

Web trgovci, požurite sa prijavom na WTG2016!

I ove se godine na domaću poduzetničku ecommerce scenu vraća projekt Web trgovac godine - WTG2016 u okviru kojeg domaće web trgovine dobivaju detaljnu tehničku analizu svoje trgovine i uvid u iskreno mišljenje svojih kupaca te se istovremeno natječu za naziv »Web trgovac godine« u okviru svoje kategorije.  Prijavite svoju trgovinu na sudjelovanje u najvećem istraživačkom projektu o web kupovini u regiji!

Finale WTG projekta održat će se u sklopu konferencije sMind  6. 4. 2016. u DoubleTree by Hilton Hotelu gdje vas očekuju predavanja brojnih ecommerce profesionalaca, ali i proglašenje pobjednika u sklopu istraživačkog projekta WTG2016.

Što je WTG i zašto biste trebali prijaviti svoju trgovinu na sudjelovanje?

Što ako niste uveli kartično plaćanje, a prosjek hrvatskog tržišta kaže drugačije? Vašem kupcu je cijena dostave važnija od same cijene artikla? Ne znate kako zadržati zainteresiranost i povjerenje kupca?

Istraživački projekt WTG web trgovcima donosi uvid u iskreno mišljenje njihovih kupaca, te ono najvažnije, stručnu procjenu - gdje se njihova internet trgovina nalazi u odnosu na konkurente. Istraživanje trgovcima donosi i detalju poslovnu i tehničku analizu prijavljene web trgovine te im omogućava da zasluže oznaku izvrsnosti - značku povjerenja Pouzdan trgovac.

Prijavljene web trgovine mogu birati nekoliko načina kojima će sudjelovati u WTG projektu, a svim će prijavljenim web trgovcima portal jeftinije.hr, i njegovi partneri na  projektu - istraživačka kuća Valicon, bonitetna kuća Bisnode i agencija SeekandHit - dostaviti jedinstvenu i opsežnu analizu svih aspekta poslovanja vaše web trgovine.

Detaljna stručna analiza web trgovina prijavljenih na projekt WTG sastoji se od:

  1. Korisničke i tehničke analize web trgovine temeljene na mišljenju i iskustvu vaših korisnika, koja vam donosi detaljne odgovore o profilu vaših kupaca, njihovim navikama kupovine i odnosu prema brandu te detaljno pojašnjava proces kupovine vaših mušterija i ključne faze odluka o kupovini.
  2. SEO analize web trgovine koja će vam pokazati potencijal koji web stranica posjeduje iz perspektive pretraživača i samog korisnika. Cjelovitom SEO analizom možete brzo i jednostavno utvrditi postoje li i koja su kritična područja web stranica vaše trgovine koje je potrebno ispraviti i pripremiti za optimizaciju.
  3. Bonitetno izvješće poslovanja web trgovine koje se sastoji od bonitetne, financijske i dinamične ocjene poslovanja vaše web trgovine te ocjenjuje profitabilnost i uspješnost tvrtke detaljnom analizom vaših financijskih podataka.

Kao što ste i sami zaključili,  radi se o ključnom projektu i pokretaču ecommerce razvoja u Hrvatskoj i regiji. Projekt WTG web trgovcima donosi širi profesionalni i obrazovni kontekst njihova poslovanja i  omogućava implementaciju objektivnih, pouzdanih i suvremenih online praksi.

Provjerite idete li ukorak sa onim što se odvija u svijesti vaših kupaca - prijavite svoju web trgovinu na projekt Web trgovac godine!

Broj mjesta je ograničen, požurite s prijavom!

Kako smo već spomenuli, ove se godine projekt WTG2016 odvija pod okriljem zaštitnog znaka sMind - shopper's mind, konferencije koja nudi uvidu u trendove i dinamiku kupovnog procesa te otkriva pozadinu ponašanja suvremenih potrošača u regiji.

sMind je brand poslovne inteligencije koji pokriva i gradi online kupovinu i kupovne navike, a pokriva tri glavna informacijska područja: trendove na hrvatskom online tržištu, najbolje ecommerce prakse i podatke jedinstvenog WTG istraživanja.

Mind your S* - pokažite  da vam je stalo do vaših kupaca!

Izvrsni predavači i stručnjaci koji vas očekuju na sMind konferenciji pokušat će vam približit jednu od trenutno najzanimljivijih dinamika na ecommerce tržištu -ispreplitanje fizičkog i digitalnog svijeta trgovine. Upravo će interakcija digitalnog i fizičkog te rast svekanalnog načina poslovanja biti središnja tema ovogodišnje konferencije.

Otkrijte kako razmišlja vaš kupac! Prijavite se na konferenciju sMind i iskoristite posebnih 15% popusta - u prijavi upišite kod PR2016!

sMind konferencija namijenjena je web trgovcima kojima otkriva nove trendove u ecommerce-u kroz brojne primjere dobre prakse i odgovore na pitanja kako napredovati i rasti; namijenjena je i  trgovcima u tradicionalnim kanalima prodaje jer će im omogućiti da upoznaju svježe taktike kupovine i otkriju nove domete odličnih prodajnih rezultata; a brand managere će upoznati sa načinima kojima se uspješno mogu približiti kupcima i predstaviti im iznimnu vrijednost branda kojeg zastupaju.

Na webu se odvija zanimljiva dinamika i posljednje vrijeme se događaju nevjerojatne promjene. sMind će vam otkriti kako razmišlja današnji internet kupac!