Vrhunski TV sadržaji 90 dana bez naknade

Vrhunski TV sadržaji 90 dana bez naknade
DepositPhotos / Ilustracija

Zemaljski TV signal putem kojeg građani u Hrvatskoj trenutno gledaju programe na nacionalnim, regionalnim i lokalnim TV kanalima, od 27. listopada prestaje s emitiranjem i unaprjeđuje se novim, poboljšanim DVB-T2 signalom. Kako bi građani koji ne koriste IPTV, uslugu kabelske ili satelitske televizije mogli i nadalje pratiti svoje omiljene TV programe potreban je novi prijamnik ili TV uređaj koji podržava DVB-T2/HEVC standard.

Hrvatski Telekom je za sve u Hrvatskoj, bez obzira jesu li korisnici usluga HT-a, pripremio pogodnost uz koju će prelazak na novi signal biti još jednostavniji i zabavniji. Korisnici će na T prodajnim mjestima i prodajnim mjestima partnera moći kupiti HT-ov digitalni prijamnik i gledati televizijske programe, uz još veću kvalitetu slike i bolji prijam signala. Uz to, korisnici kupnjom ovog uređaja, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, dobivaju i više od 40 dodatnih programa do 3 mjeseca besplatno. U bogatoj ponudi dodatnog besplatnog sadržaja svatko će pronaći nešto po svom ukusu - ljubitelji sporta mogu uživati u atraktivnim Arenasport programima te pratiti prijenose utakmica u Europa ligi i Hrvatski Telekom Prvoj ligi, za opuštanje tu su RTL Adria/Passion/Crime/Living programi, a najmlađi članovi obitelji mogu se zabaviti uz Nickelodeon i druge dječje programe. Uz sve ovo, korisnici dodatno dobivaju i poseban poklon - HBO i Cinemax programe s vrhunskim filmskim sadržajem u kojem također mogu uživati do 90 dana.

Nakon isteka 90 dana, samo uz digitalni prijamnik Hrvatskog Telekoma, osim besplatnih nacionalnih, regionalnih i lokalnih TV programa, korisnici će moći trajno i bez dodatne naknade pratiti i EVOtv programe iz paketa Programi Plus.

Cijena digitalnog prijamnika je 189 kuna jednokratno, a korisnici uređaj mogu nositi sa sobom na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj i po potrebi na prijamniku u bilo kojem trenutku jednostavno aktivirati neku od EVOtv usluga.

Više informacija o ovoj ponudi dostupno je pozivom na besplatni 0800 0700 broj ili na: https://www.hrvatskitelekom.hr/televizija/dvb-t2-digitalni-prijamnik