SPONZORIRANO

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

NEM Dubrovnik već godinama poseban dio programa posvećuje novim tehnološkim rješenjima i dostignućima koja uvelike utječu na industriju i transformiraju način na koji se sadržaj proizvodi, distribuira i konzumira

Vrhunska tehnologija kao jedna od ključnih tema NEM Dubrovnika 2024

Mjesec dana prije 11. izdanja TV marketa NEM Dubrovnik, koje se održava od 10. do 13. lipnja, organizatori ponovo dijele dodatne uvide u četverodnevni program. Uz četiri potvrđena keynote govornika i značajne prisutnosti vodećih američkih i europskih studija, “TV market with a view” će ponovo biti iznimno fokusiran na tehnologiju. NEM Dubrovnik već godinama poseban dio programa posvećuje novim tehnološkim rješenjima i dostignućima koja uvelike utječu na industriju i transformiraju način na koji se sadržaj proizvodi, distribuira i konzumira.

O ovoj aktualnoj temi razgovarat će se kroz razne panel rasprave, poput one FAST kanalima i kako oni utječu na TV industriju, a taj razgovor će sponzorirati Wurl.

Panel rasprava koju sponzoriraju NPAW i Backscreen pokrenut će pitanje distribucije videa vođene umjetnom inteligencijom. Ovu vrlo popularnu temu predstavit će iz drugačijeg kuta predstavnici tvrtki Omdia, PlumResearch i Maria Valenzuela, Senior Media Executive. Aymeric Genty, SVP Sales Europe - Video Business Unit će podijeliti najnovija saznanja iz Eutelsata.

TV Product Showcase ponovno će poslužiti kao platforma revolucionarnim tehnološkim tvrtkama da predstave svoja rješenja, projekte i usluge koje tehnološki unapređuju TV industriju.

Stručnjaci koji će raspravljati o tehnološkim dostignućima i različitim načinima na koje ona utječu na industriju su:

  • Maria Rua Aguete, Executive Director, Technology Fellow, Omdia
  • Keith Bedford, General Manager, EMEA, Wurl
  • Julia Maxwell, Executive Director, European Video on Demand Coalition
  • Victoria Davies, Managing Partner, Davies, Stoychev & Partners
  • Anastasia Melnikova, Solution Architect Streaming, Gcore
  • Ladislav Navrátil, Co-Founder, Tivio Studio
  • Boris Yurin, Sales Director, Eastern Europe, Ateme
  • Stefan Niesen, Vice President Sales EMEA, Amagi Corporation
  • Daniel Friedlaender, Senior Vice President & Head of Office, CCIA Europe
  • Jonathan Broughton, Head of Research, PlumResearch

Dubrovnik će u lipnju 2024. ponovno postati središnje mjesto u Europi s jedinstvenim mogućnostima za uspješno umrežavanje, dogovaranje poslova i razmjenu znanja unutar televizijske industrije.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama NEM Dubrovnik 2024.