Vipnetova ponuda za starije od 60 godina

Vipnetova ponuda za starije od 60 godina
DepositPhotos

Vipnet je objavio kako su priredili novu ponudu za njihove korisnike starije od 60 godina. Kako bi i predstavnici generacije koja nije sklona korištenju najmodernijih tehnoloških rješenja ostala u kontaktu s obitelji i prijateljima, za njih su omogućili ponudu baziranu na onome što najčešće koriste.

Nova ponuda uključuje dvije usluge koje spomenuta kategorija korisnika najviše koristi, odnosno fiksnu i mobilnu uslugu za ukupno 120 kuna mjesečno. Tu su i dva telefonska uređaja prilagođena njihovim potrebama za 18 kuna bez plaćanja na rate.

Tako je u toj tarifi uključeno korištenje fiksnog telefona s neograničenim razgovorima prema svim fiksnim mrežama bez naknade za uspostavu poziva uz Homebox telefon za 60 kuna mjesečno. Uz to ide i mobilna start tarifa koja za isti iznos donosi 250 minuta ili SMS poruka bez naknade za uspostavu poziva uz 250 megabajta internetskog prometa.

Korisnici tarife mogu uzeti i dva uređaja uz jednokratnu naknadu od 18 kuna bez plaćanja rata. Riječ je o mobilnom uređaju Mobiwire FP1, jednostavnom telefonu koji nudi mogućnost povezivanja putem aplikacija poput Facebooka ili WhatsAppa. Drugi u tom paketu je bežični fiksni telefon Huawei F362 koji zahvaljujući dizajnerskom rješenju ima lakši pregled tipkovnice uz pregledan i jednostavan izbornik.