Tehnologija

Vertiv predstavlja inovacije na Datacloud Global Congressu 2023

Vertiv predstavlja inovacije na Datacloud Global Congressu 2023

Vertiv će od 25. do 27. travnja predstavit će svoje najnovije inovacije na Datacloud Global Congressu, vodećem okupljanju viših voditelja poslovanja u području ICT tehnologija, a događaj će se održati u kongresnom centru Grimaldi Forum u Monaku. Vertiv će na svom štandu predstaviti napredak u rješenjima za napajanje, hlađenje i IT infrastrukturu za podatkovne centre, istovremeno pružajući priliku posjetiteljima da sa stručnjacima raspravljaju o različitim izazovima te da iz prve ruke upoznaju inovativnu tehnologiju tvrtke.

Na štandu tvrtke Vertiv posjetitelji će moći sudjelovati u obilascima rješenja za podatkovne centre koristeći virtualnu stvarnost, te će imati priliku sudjelovati u natjecanju i osvojiti Meta Quest 2 VR naočale. Svi zainteresirani također će moći isprobati novu Vertiv XR aplikaciju, prvi takav alat svoje vrste za prostore podatkovnih centara koji omogućava operaterima, IT menadžerima te channel partnerima da vizualiziraju proizvode tvrtke Vertiv na samoj lokaciji primjene s obzirom na prostor kojeg zauzimaju u bilo kojem pogonu. Virtualna prezentacija pomaže voditeljima poslovanja planirati prostor te pružiti podršku i nakon same instalacije, s ciljem boljeg razumijevanja kako infrastruktura podržava operacije računalstva te koliko prostora zauzima.

"Ponosni smo što smo sponzori pokrovitelji i veselimo se predstavljanju najnovijih infrastrukturnih rješenja tvrtke Vertiv na Datacloudu 2023. Na Vertiv štandu posjetitelji će imati priliku upoznati naše proizvode i istražiti njihove mogućnosti, zahvaljujući našim postignućima u području virtualne i proširene stvarnosti. Također, uzbuđeni smo što surađujemo s tvrtkom MEEZA te što dijelimo uspješnu priču koja naglašava da naša integrirana modularna rješenja uvelike doprinose brzom puštanju u pogon podatkovnih centara“, izjavio je Karsten Winther, predsjednik EMEA regije u tvrtki Vertiv.