Veliki kapacitet, velika brzina

Veliki kapacitet, velika brzina

Adata Technology predstavlja vanjski tvrdi disk ADATA HM800. Vanjski tvrdi disk Adata HM800 obavezan je hardver za korisnike pametnih televizora jer ne samo da se s njega na televizoru mogu reproducirati omiljene serije, filmovi i sportska nadmetanja vrijedni maratonskog gledanja, nego taj uređaj omogućuje i snimanje tih sadržaja, tvrde u ovom proizvođači memorijskih uređaja.

„Kako HM800 dolazi u kapacitetima 4, 6 i 8 TB, korisnici mogu snimati sadržaje bez zadrške i jednostavno izrađivati sigurnosne kopije pomoću funkcije One-Touch Backup (sigurnosno kopiranje jednim dodirom). Uz vanjski disk HM8000 korisnici neće propustiti važnu utakmicu ni zadnju epizodu u sezoni omiljene serije. Mogu snimiti sve omiljene televizijske sadržaje na HM800 i uživati u njima kasnije. U doba sadržaja visoke razlučivosti korisnici ne mogu nikad imati previše prostora za pohranu - na prostor za pohranu kapaciteta maksimalno 8 TB sada će moći smjestiti do 1000  epizoda omiljene serije ili pohraniti na jednom mjestu gotovo sve svoje filmove, glazbu i ostalo. Sa svim tim prostorom za pohranu HM800 može biti i biblioteka igraćih sadržaja u koju se može pohraniti do 200  naslova za PS4 ili Xbox“, ističu u Adati.

HM800 je eksponencijalno brži od USB-a 2.0 jer sadrži tehnologiju TurboHDD koja primjenjuje prilagođene profile i algoritme za ubrzavanje prijenosa podataka na temelju prometa i resursa sustava, tvrde u Adati i dodaju da može ubrzati prijenos podataka i donijeti performanse koje štede vrijeme, a koje će učiniti sadržaje dostupnima brzo i uz minimalno kašnjenje.

„HM800 ima funkciju One-Touch Backup koja automatski sigurnosno kopira i sinkronizira datoteke pritiskom gumba, omogućujući korisnicima da sigurno pohrane svoje vrijedne sadržaje. 256-bitno AES šifriranje štiti pohranjene podatke od zlonamjernih upada i nenamjernog izlaganja, pa korisnici mogu biti mirni zahvaljujući najnovijim mjerama zaštite sigurnosti podataka“, zaključuju u Adati.