Velika završnica akcije „Zagrli život“ u Zagrebu

Velika završnica akcije „Zagrli život“ u Zagrebu

Nakon posjete Osijeku, Rijeci i Splitu akcija „Zagrli život“ u organizaciji Vipneta stigla je u Zagreb, na glavni zagrebački trg i okupila na stotine posjetitelja željnih nesvakidašnjih uzbuđenja i avanture. Tako su svi prolaznici na Trgu bana Jelačića imali priliku spustiti se sa zgrade na sajli dugačkoj više od pedeset metara, skakati na trampolinu na vrhu nebodera na Trgu na visini od čak 71 metra, preuzeti ulogu dirigenta pred odličnim orkestrom Big Band Požega ili pak zabiti jedanaesterac legendarnom golmanu Tomislavu Butini. U neobičnim izazovima se prije svih okušala vesela četvorka – glumac Boris Mirković te voditelji Ida Prester, Tamara Loos i Ivan Vukušić – koja je i glasno bodrila sve koji su nakon njih uživali u ovim atrakcijama.

Dok su Zagrepčanke brojčano nadjačale muške sugrađane u skakanju na trampolinu koji se nalazio na vrhu nebodera na Trgu, oni najhrabriji spuštali su se na Trg pomoću sajle sa zadnjeg kata zgrade.

U pozadini cijelog događaja svirao je orkestar Big Band Požega i zagrijavao atmosferu, a posjetitelji skloniji glazbi imali su prilike upustiti se u vlastite aranžmane glazbenih nota poznatih pjesama poput Eye of a tiger, I feel good, Smooth, Crazy little thing called love... Dirigirajući orkestrom, izazvali su pravu kakofoniju i tako nasmijavali prisutne. Svi ljubitelji sportskih izazova, pa čak i oni najmlađi, mogli su pokazati svoje nogometno umijeće te bivšem nogometnom reprezentativcu Tomislavu Butini loptu s bijele točke pospremiti u gol.

Još iz kategorije

Svjetski poznat etički haker gostuje na Danima komunikacija

Svjetski poznat etički haker gostuje na Danima komunikacija

16.02.2019. komentiraj

Vjerojatno već znate da se krajem ožujka održava ovogodišnje izdanje Dana komunikacija. Organizatori pomalo otkrivaju detalje programa, a ovog su tjedna najavili još jednog zanimljivog gosta.

Hrvati manje razgovaraju, više pišu poruke i ljubav izražavaju emojijima

Hrvati manje razgovaraju, više pišu poruke i ljubav izražavaju emojijima

16.02.2019. komentiraj

U istraživanju koje je Huawei proveo među 2585 ispitanika, Hrvati u ljubavnim odnosima više pišu poruke nego što razgovaraju na mobitel kojeg gotovo stalno nose sa sobom. Tako uređaje redovito nose i u kupaonicu i na WC, a ljubav najčešće izražavaju emojijem i to onim u obliku srca.

Sud pravomoćnom presudom potvrdio da je Microsoft prekršio zakon RH

Sud pravomoćnom presudom potvrdio da je Microsoft prekršio zakon RH

15.02.2019. komentiraj

Nakon osam godina sudovanja radni spor Zrinke Makovac je okončan pravomoćnom odlukom Županijskog suda protiv Microsofta Hrvatske. Budući da Microsoft u sudskom postupku nije uspio dokazati utemeljenost razloga za donošenjem odluke o otkazu,  sud  je utvrdio nezakonitost i nelegalnost dobivenog otkaza te presudio u korist dugogodišnjoj djelatnici Microsofta potvrdila je za ICTbusiness.info Zrinka Makovac.