Uspjeh hrvatskog menadžera

Uspjeh hrvatskog menadžera

Berislav Sokač, 38-godišnji hrvatski menadžer, novi je regionalni direktor za Oracle retail global business unit. Regija obuhvaća središnju, istočnu i dio južne Europu te baltičke zemlje.

Na novu poziciju Sokač je prešao početkom lipnja nakon osam godina provedenih u Oracle Hrvatska kao account manager i sales team leader. Bio je zadužen za korisnike iz segmenta maloprodaje i veleprodaje te je vodio neke od najvećih IT projekata u državi.

2009. godine završava Executive MBA na Cotrugli Business School a nakon što je diplomirao primijenjeno računalstvo na sadašnjem Dubrovačkom Sveučilištu, Sokač dobiva posao u Alfatec Group kao prodajni predstavnik za business intelligence alate gdje stječe iskustvo prodaje kompleksnih projekata.

Nakon Alfateca zapošljava se u Oracle Hrvatska gdje kontinuirano napreduje predanim radom. Uz posao, svoju predanost i upornost dokazuje i na sportskom planu; naime Sokač je, prema evidenciji World Marathon Majors organizacije, jedan od samo 26 osoba koje su istrčale svih šest glavnih svjetskih maratona.