Uskoro treći Digital Takeover

Uskoro treći Digital Takeover

U ožujku prošle godine Digital Takeover okupio je 1.300 sudionika i čak 25 međunarodnih i domaćih predavača. Regionalna digitalna konferencija nastavlja se i u 2019. godini, a održat će se 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru u Branimir centru.

Novo izdanje donosi još bogatiji program s renomiranim domaćim i međunarodnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove. Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasne u postupku i efektivne u rezultatu.

Zasad su organizatori potvrdili dva svjetski poznata predavača koji će se obratiti sudionicima. Johan Ronnestam, 47-godišnji dizajner, stručnjak za brendiranje, kreativni direktor, inovator i poduzetnik jedan je od najcjenjenijih svjetskih govornika o futurističkim trendovima u poslovanju i kreiranju komunikacije za globalne kompanije. Jesper Laursen osnivač je globalno utjecajnog Native Advertising Institutea i vodeći danski te svjetski stručnjak za content marketing.

Digital Takeover potrudit će se potvrditi status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Early bird kotizacije, po cijeni od 1.375 kuna, zainteresirani mogu osigurati do 31. siječnja. Redovna cijena iznosit će 2.400, a last minute 2.800 kuna.