SPONZORIRANO

Uskoro se održava PMIDayz 2024

Uskoro se održava PMIDayz 2024
Depositphotos

I ove godine PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata, dovodi u Osijek niz zanimljivih predavača i tema iz područja upravljanja projektima, a i malo šire.

Upravljanje projektima (eng. Project Management) je primjena skupa znanja i vještina, tehnika i alata u svrhu dostizanja specifičnih projektnih ciljeva. Ključna razlika između upravljanja projektima i upravljanja (eng. Management) je da je upravljanje projektima ograničeno zadanim ciljem, rokovima, kvalitetom i proračunom.

Tema konferencija, koja se održava od 24.-26.05.2024, je „Kakve snove sanja umjetna inteligencija“ te donosi odgovore, ili vas potiče na razmišljanje, o vezi između umjetne inteligencije, ljudskog mozga i upravljanja projektima. Konferencija pokriva i temu upravljanja promjenama koje nam neminovno dolaze te kako da ih na pravi način prihvatimo i maksimalno ih iskoristimo u vlastitom napretku.

Konferencija započinje u petak, 24. svibnja cjelodnevnim treninzima sa tematikama „Analitički management: Tehnike rješavanja problema i odlučivanja i sadržajem“ i „Stručno upravljanje promjenama – nužnost, a ne opcija“ koja svim sudionicima omogućava da prikupe teorijska i praktična znanja nužna za svakodnevni rad.

Konferencijski dan obrađuje zadanu temu kroz niz predavanja vrhunskih predavača iz zemalja regije.

Na konferenciji između ostalog saznajte da li je u evoluciji ljudske inteligencije od kiselog kupusa do GMOzga, umjetna inteligencija samo jedna od nužnih stepenica u predavanju Igora Doc Bereckog, stalnog dopisnika BUG-a i pedijatara na odjelu intenzivnog liječenja djece u KBC Osijek.

Na otvorena pitanja vezana uz umjetnu inteligenciju odgovore će ponuditi Robert Kopal, predsjednik Uprave veleučilišta Effectus i stručnjak iz područja obavještajne analitike, teorije igara, analize socijalnih mreža, umjetne inteligencije i mnogih drugih.

Za sve željne dodatnog networkinga kao i upoznavanje Slavonije i Baranje, u nedjelju, 26. svibnja, održat će se PMIDayz team building. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi uz lokalne gastronomske specijalitete.

Konferencija je u organizaciji PMI® Hrvatska i kao takva donosi PDU bodove certificiranim voditeljima projekata.

Bez obzira jeste li iskusni stručnjak ili ste na početku karijere projektnog menadžera, PMIDayzi su  izvrsna prilika za stjecanje znanja i dobru zabavu. Organizaciju konferencije svake godine podržavaju i ne propuštaju brojni sponzori, partneri, volonteri, pojedinci i institucije. Više o samoj konferenciji možete saznati na www.pmidayz.com