Uskoro kreće Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR

Uskoro kreće Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR

Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR, kreće 2. travnja, a bit će dostupna za 12,99 američkih dolara mjesečno ili 99 dolara godišnje. U najvećoj nadogradnji platforme dosad, članovi će dobiti neograničen pristup zbirci usluga od preko 600 aplikacija i igara, kao dodatak ekskluzivnim pogodnostima članstva kao što je obnovljena aplikacija Viveport Video. Trenutni članovi, uključujući i one koji imaju pretplatu i nove članove koji se prijave prije 2. travnja, zadržat će svoju cijenu do kraja 2019.

Viveport Infinity nudi raznoliku zbirku popularnih i indie VR naslova. Članovi mogu uživati u ponuđenom sadržaju te istovremeno otkrivati zanimljive naslove koji se nalaze u zbirci. Popularni naslovi uskladili su dostupnost u pretplati s globalnim predstavljanjem, čime su članovi dobili optimalan izbor i dostupnost u smislu iskušavanja i otkrivanja novih sadržaja u pretplatničkom servisu. Novi korisnici mogu se bilo kad prijaviti za besplatno dvotjedno članstvo.

“Izgradili smo novi model za VR koji donosi veliku zbirku sadržaja koje je ova industrija razvila i daje korisnicima razlog da sa svojim VR setom provode više vremena no ikad ranije“, rekao je Rikard Steiber, predsjednik Viveporta. "Istodobno povećavamo doseg developera i potencijalne prihode, jer više developera može monetizirati jednog korisnika Infinityja. Vjerujemo da ovaj model odgovara načinu kako potrošači žele doživjeti VR

Viveport Infinity će biti dostupan vlasnicima sustava VIVE i Oculus Rift. Kompatibilni naslovi članovima će servisa biti dostupni i u pokretu, na bilo kojem samostalnom VR setu temeljenom na platformi VIVE WAVE. Kako bi dodatno podržao developere, Viveport povećava njihov udio u ostvarenim prihodima sa 70/30 na 80/20. Do kraja godine ovo povećanje profita će biti primjenjivo na sve naslove na platformi.