Uskoro kreće Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR

Uskoro kreće Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR

Viveport Infinity, prva neograničena usluga pretplate na VR, kreće 2. travnja, a bit će dostupna za 12,99 američkih dolara mjesečno ili 99 dolara godišnje. U najvećoj nadogradnji platforme dosad, članovi će dobiti neograničen pristup zbirci usluga od preko 600 aplikacija i igara, kao dodatak ekskluzivnim pogodnostima članstva kao što je obnovljena aplikacija Viveport Video. Trenutni članovi, uključujući i one koji imaju pretplatu i nove članove koji se prijave prije 2. travnja, zadržat će svoju cijenu do kraja 2019.

Viveport Infinity nudi raznoliku zbirku popularnih i indie VR naslova. Članovi mogu uživati u ponuđenom sadržaju te istovremeno otkrivati zanimljive naslove koji se nalaze u zbirci. Popularni naslovi uskladili su dostupnost u pretplati s globalnim predstavljanjem, čime su članovi dobili optimalan izbor i dostupnost u smislu iskušavanja i otkrivanja novih sadržaja u pretplatničkom servisu. Novi korisnici mogu se bilo kad prijaviti za besplatno dvotjedno članstvo.

“Izgradili smo novi model za VR koji donosi veliku zbirku sadržaja koje je ova industrija razvila i daje korisnicima razlog da sa svojim VR setom provode više vremena no ikad ranije”, rekao je Rikard Steiber, predsjednik Viveporta. "Istodobno povećavamo doseg developera i potencijalne prihode, jer više developera može monetizirati jednog korisnika Infinityja. Vjerujemo da ovaj model odgovara načinu kako potrošači žele doživjeti VR "

Viveport Infinity će biti dostupan vlasnicima sustava VIVE i Oculus Rift. Kompatibilni naslovi članovima će servisa biti dostupni i u pokretu, na bilo kojem samostalnom VR setu temeljenom na platformi VIVE WAVE. Kako bi dodatno podržao developere, Viveport povećava njihov udio u ostvarenim prihodima sa 70/30 na 80/20. Do kraja godine ovo povećanje profita će biti primjenjivo na sve naslove na platformi.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.