Uskoro deveti po redu SAP Forum

Uskoro deveti po redu SAP Forum

Foto: Fotolia (ilustracija)

Krajem svibnja održat će se u Zagrebu deveti po redu SAP Forum, jedna od vodećih poslovno-tehnoloških konferencija na kojoj će SAP zajedno s partnerima predstaviti portfelj rješenja i proizvoda koje na jedinstveni način objedinjuju znanja i  tehnologije dostupne na globalnom tržištu, tvrde u jednom od najvećih svjetskih proizvođača poslovnih rješenja i softvera.

SAP Forum se u Hrvatskoj održava od 2005. godine kada je nosio naziv SAP World Tour. Prošle godine mijenja svoj format i naziv. Naime, zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja te proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom konferencija premašuje dosadašnje formate organizacije te kao SAP Forum dobiva potpuno novo ruho.

Razvoj tehnologija mijenja način poslovanja tvrtki, dok brzina protoka informacija donosi nova okruženja u kojima tvrtke posluju. Pripravnost na tehnološka unaprjeđenja i nove modele poslovanja preduvjet su održive tržišne stabilnosti i nužan uvjet pri ulasku Hrvatske u Europsku Uniju.

Ovogodišnji SAP Forum osmišljen je kako bi pružio odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Sudionici će na konferenciji doznati iz prve ruke kako izgleda inovativni portfelj rješenja - SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database & Technology, te mobilna povezivost u okviru Cloud portfelja, brza implementacija i optimizacija IT resursa. Kroz iskustva SAP korisnika predstavit će se rješenja i usluge koje pomažu u prilagodbi poslovanja temeljem europskih standarda, a istovremeno unaprjeđuju tržišnu konkurentnost.

Sa ciljem promicanja medijske angažiranosti dodijelit će se 12. po redu novinarske nagrade SAP ICT journalist prize Božo Težak za sljedeće kategorije: najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojeg bira Zbor informatičkih novinara HND-a.

Još iz kategorije

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

Comping postao Dell Technologies Platinum Partner

20.08.2019. komentiraj

Jedna od vodećih hrvatskih ICT tvrtki Comping, ostvarila je  značajan uspjeh ostvarivši platinum status davatelja rješenja u Dell Technologies Partnerskom programu za 2019. godinu. Ulaskom u Dell Technologies Partnerski program, Comping svojim korisnicima sada može ponuditi još širu paletu bitnih infrastrukturnih rješenja kako bi izgradili svoju digitalnu budućnost, transformirali IT i zaštitili svoju najvažniju imovinu – informacije. Temeljem uspješno postavljenog plana, odnosno certificiranja te uspješnih prodajnih rezultata, Comping je ispunio sve preduvjete, ali i poslovne zahtjeve za dobivanjem jednog od najviših statusa.

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

EU bi trebala zabraniti masovno praćenje građana umjetnom inteligencijom

20.08.2019. komentiraj

Grupa stručnjaka za politička pitanja Europske unije predložila je zabranu korištenja umjetne inteligencije u svrhu nadzora i “bodovanja pojedinaca” zato što smatraju kako to uključuje prikupljanje podataka građana, a tako nešto samo po sebi otvara pitanja etičnosti i morala.

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

Brendovi još uvijek nedovoljno iskorištavaju gaming u promotivne svrhe

20.08.2019. komentiraj

Zaljubljenici u video igre iznimno su odani i vjerni konzumenti jer strast prema igrama s godinama se samo povećava, a kako se povećava, tako je i interes za konzumaciju dalekosežniji, no brendovi to nikako ne prepoznaju pa ostaju “kratkih rukava”, a mogli bi uprihoditi podosta novca ukoliko bi im strategija bila adekvatna.