Uskoro deveti po redu SAP Forum

Uskoro deveti po redu SAP Forum
Fotolia (ilustracija)

Krajem svibnja održat će se u Zagrebu deveti po redu SAP Forum, jedna od vodećih poslovno-tehnoloških konferencija na kojoj će SAP zajedno s partnerima predstaviti portfelj rješenja i proizvoda koje na jedinstveni način objedinjuju znanja i  tehnologije dostupne na globalnom tržištu, tvrde u jednom od najvećih svjetskih proizvođača poslovnih rješenja i softvera.

SAP Forum se u Hrvatskoj održava od 2005. godine kada je nosio naziv SAP World Tour. Prošle godine mijenja svoj format i naziv. Naime, zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja te proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom konferencija premašuje dosadašnje formate organizacije te kao SAP Forum dobiva potpuno novo ruho.

Razvoj tehnologija mijenja način poslovanja tvrtki, dok brzina protoka informacija donosi nova okruženja u kojima tvrtke posluju. Pripravnost na tehnološka unaprjeđenja i nove modele poslovanja preduvjet su održive tržišne stabilnosti i nužan uvjet pri ulasku Hrvatske u Europsku Uniju.

Ovogodišnji SAP Forum osmišljen je kako bi pružio odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Sudionici će na konferenciji doznati iz prve ruke kako izgleda inovativni portfelj rješenja - SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database & Technology, te mobilna povezivost u okviru Cloud portfelja, brza implementacija i optimizacija IT resursa. Kroz iskustva SAP korisnika predstavit će se rješenja i usluge koje pomažu u prilagodbi poslovanja temeljem europskih standarda, a istovremeno unaprjeđuju tržišnu konkurentnost.

Sa ciljem promicanja medijske angažiranosti dodijelit će se 12. po redu novinarske nagrade SAP ICT journalist prize Božo Težak za sljedeće kategorije: najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojeg bira Zbor informatičkih novinara HND-a.