Uskoro deveti po redu SAP Forum

Uskoro deveti po redu SAP Forum

Foto: Fotolia (ilustracija)

Krajem svibnja održat će se u Zagrebu deveti po redu SAP Forum, jedna od vodećih poslovno-tehnoloških konferencija na kojoj će SAP zajedno s partnerima predstaviti portfelj rješenja i proizvoda koje na jedinstveni način objedinjuju znanja i  tehnologije dostupne na globalnom tržištu, tvrde u jednom od najvećih svjetskih proizvođača poslovnih rješenja i softvera.

SAP Forum se u Hrvatskoj održava od 2005. godine kada je nosio naziv SAP World Tour. Prošle godine mijenja svoj format i naziv. Naime, zbog proširenog portfelja i tehnološkog unaprjeđenja te proizvodnog napretka svojim sadržajem i potencijalom konferencija premašuje dosadašnje formate organizacije te kao SAP Forum dobiva potpuno novo ruho.

Razvoj tehnologija mijenja način poslovanja tvrtki, dok brzina protoka informacija donosi nova okruženja u kojima tvrtke posluju. Pripravnost na tehnološka unaprjeđenja i nove modele poslovanja preduvjet su održive tržišne stabilnosti i nužan uvjet pri ulasku Hrvatske u Europsku Uniju.

Ovogodišnji SAP Forum osmišljen je kako bi pružio odgovore onima koji su u potrazi za stvarnim svijetom inovacija koje čine današnje poslovno okruženje, uključujući nekoliko ključnih segmenata. Sudionici će na konferenciji doznati iz prve ruke kako izgleda inovativni portfelj rješenja - SAP HANA, zatim Sybase Mobility, Sybase Database & Technology, te mobilna povezivost u okviru Cloud portfelja, brza implementacija i optimizacija IT resursa. Kroz iskustva SAP korisnika predstavit će se rješenja i usluge koje pomažu u prilagodbi poslovanja temeljem europskih standarda, a istovremeno unaprjeđuju tržišnu konkurentnost.

Sa ciljem promicanja medijske angažiranosti dodijelit će se 12. po redu novinarske nagrade SAP ICT journalist prize Božo Težak za sljedeće kategorije: najbolji novinarski uradak, najbolji urednički uradak i ICT novinar godine kojeg bira Zbor informatičkih novinara HND-a.

Još iz kategorije

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na Siemensovom regionalnom natjecanju

21.05.2019. komentiraj

Regionalno studentsko natjecanje, održano na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, označilo je završetak projekta SIM(P)ATIC PLC+ Challenge 2019. Projekt, koji je inicirala studentska udruga EESTEC, a koji su podržali fakulteti elektrotehnike u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te tvrtka Siemens, budućim inženjerima pruža detaljniji uvid u problematiku s kojom se profesionalci susreću u industrijskoj automatizaciji.

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

Infobip okupio u Rijeci preko 50 developera

21.05.2019. komentiraj

Infobipov ured u Rijeci ovaj je vikend okupio preko 50 developera koji su rješavajući logičke i tehničke zagonetke Code Escape igre otključali 30 tisuća kuna donacija projektu „Moje mjesto pod suncem“, udruzi DIRA Rijeka te Dječjoj bolnici Kantrida.