UGP proglasio nagrade u četiri kategorije

UGP proglasio nagrade u četiri kategorije

Predsjednik UGP-a Hrvoje Bujas, pozdravljajući okupljene goste, na prvoj UGP-ovoj donatorskoj večeri istaknuo je zahvalu svima koji su se odazvali pozivu i koji su redovito i aktivno podupirali rad Udruge u proteklim mjesecima. U uvodnom dijelu večeri održan je panel pod nazivom “Budućnost  Hrvatske“ s Petrom Štefanićem kao moderatorom i panelistima Draganom Jelićem, državnim tajnikom, Hrvojem Bujasom, predsjednikom UGP-a te Vukom Vukovićem i Ivanom Matić, članovima Upravnog odbora UGP-a. U programu donatorske večeri uslijedila je i prezentacija Zagrebačke banke o financijskom tržištu koju je održao Hrvoje Dolenec, direktor makroekonomske i tržišne analize.

Dio večeri koji će zaista ostati zapamćen je dodjela nagrada u četiri kategorije - novinar godine, državni službenik godine, antipoduzetnik godine i UGP-ovac godine. Nagradu za najboljeg novinara godine odnio je Marko Repecki, novinar Telegrama, a za državnog službenika državni tajnik, Dragan Jelić.

Članovi udruge Glas poduzetnika i stručni žiri izabrali su Luku Burilovića za antipoduzetnika godine, dok je nagradu za UGP-ovca godine osvojio Mislav Bašić, direktor tvrtke 4uHa i aktivan član Udruge koji se istaknuo radom na Centru novog života i UGP kućama u Petrinji. U okviru donatorske večeri održana je i aukcija originalnih crteža Dijane Novak Krešić i slike Davora Jelisića. Večer je nastavljena koncertom Giuliana i benda Diktatori koji su prisutne izvrsno zabavili, ističu iz UGP-a.

„Udruga Glas poduzetnika želi se ovim putem još jednom najiskrenije zahvaliti svim uzvanicima koji su dali svoj doprinos prvoj donatorskoj večeri. Naš cilj je i dalje nastaviti s radom i borbom za mikro, male i srednje poduzetnike i stvoriti jake temelje za Hrvatsku 2.0, a samo uz njihovu pomoć i podršku u tome ćemo i uspjeti“, zaključuju u UGP-u.