U Zagrebu se uskoro održava prva Employer Branding konferencija

U Zagrebu se uskoro održava prva Employer Branding konferencija
DepositPhotos

Prva Employer branding konferencija govorit će o izazovima akvizicije digitalnih talenata u 2018. godini uz pomoć domaćih stručnjaka. Ona će se održati u srijedu, 21. studenog, u prostorijama zagrebačkog Algebra LAB-a od 17 do 20 sati.

Konferencija Employer Branding Zagreb: Što poželjni poslodavci čine drugačije? dovodi predavače i paneliste iz nekih od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao što su Foreo, Nanobit, Algebra i Addiko koji će prenijeti najbolje prakse i savjete za one koji žele početi s vlastitim employer brandingom ili unaprijediti svoje sadašnje procese i strategije. Raspored konferencije uključuje i prvo javno predstavljanje platforme koja digitalizira rad studenata SpotOne, projekt farmaceutske tvrtke Bayer u suradnji s ENTG-om i digitalnim timom EY.

U drugom dijelu programa održat će se čak tri paralelne radionice u kojima će stručnjaci Netokracije govoriti o komunikaciji odjela ljudskih resursa i medija, predstavnici TalentLyfta o poboljšanju employer brandinga i customer experiencea, dok će eksperti Algebra LAB-a prezentirati kako učinkovito organizirati složene formate privlačenja i evaluacije kandidata kroz Bootcamp i Tournament.