U Zagrebu se održava II. znanstvena i stručna konferencija “Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika“

U Zagrebu se održava II. znanstvena i stručna konferencija “Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika“
DepositPhotos

U Zagrebu će se 11. lipnja 2019. godine održati II. znanstvena i stručna konferencija “Kibernetička sigurnost i digitalna forenzika“ u organizaciji tvrtke iStart, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i Zagrebačkog inovativnog centra. Konferencija je namijenjena svim pravnim i fizičkim osobama, svim zainteresiranima za ovo područje, profesorima fakulteta i predavačima visokih poslovnih škola i veleučilišta te stručnjacima iz prakse.

Među predavačima su mr.sc. Marinko Žagar, viši predavač na TVZ-u u Zagrebu, dr.sc. Damir Delija, viši predavač na TVZ-u u Zagrebu, Vlatko Košturnjak, CEO tvrtke Diverto, Aleksandar Tunjić, developer iz tvrtke Multicom, dipl. inž. Aleksander Radovan, voditelj Java tima u tvrtki King ICT d.o.o. i predavač na nekoliko visokih učilišta u Zagrebu, dr.sc. Davor Cafuta, voditelj redovnog preddiplomskog stručnog studija računarstva na TVZ, Igor Mamuzić, senior network engineer i Cisco predavač na TVZ, dipl. inž. Goran Sirovatka, predavač na TVZ.

Cilj konferencije je objavljivanje i prezentiranje znanstvenih i stručnih radova, razmjena iskustava i doprinos razvoju kibernetičke sigurnosti i digitalne forenzike. Sudionici mogu sudjelovati na konferenciji kao jedan od autora ili kao slušatelji. Službeni jezici konferencije su hrvatski i engleski.

Prijavu na konferenciju možete izvršiti na linku www.cyber-security-conf.istart-it.hr