U novo desetljeće Combis konferencija kreće u novom formatu

U novo desetljeće Combis konferencija kreće u novom formatu
Dražen Tomić / Tomich Productions

Jedanaesto izdanje Combis konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, održat će se u srijedu, četvrtak i petak, od 27. do 29. rujna u novom Konvencijskom centru Solaris Beach Resorta u Šibeniku.

Kroz moto Challenge the future, cilj ovogodišnje konferencije je potaknuti raspravu o budućnosti tehnologije i izazovima u procesu razvoja naprednih rješenja i usluga. Kroz tri dana konferencije, eksperti ove kompanije, kao i gostujući stručnjaci, prezentirat će kompleksne studije slučaja, nova znanja i trendove te uvid u ekskluzivne rezultate projekata kompanija koje su već pokrenule vlastite digitalne evolucije. Uz to, organizacijski tim ove nagrađivane konferencije osmislio je i mnogo dodatnog sadržaja, kojim nastoji odgovoriti na sve potrebe sudionika jedne takve konferencije.

'Mnogi dosadašnji sudionici izrazili su želju da konferencija traje dulje, zbog čega smo ove godine produžili konferenciju za jedan dan. Osim na samo dijeljenje znanja i iskustava, uvijek smo nastojali odgovoriti i na druge potrebe sudionika konferencije, a koje smo detektirali kroz ankete ili koje odgovaraju na našu ambiciju i želju da konferencija bude kvalitetnija i zanimljivija iz godine u godinu', rekla je Renee Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela marketinga i komunikacija u Combisu.

U želji da se unaprijedi iskustvo i doživljaj sudionika, konferencija u novo desetljeće ulazi obogaćena nizom mini konferencijskih događanja. Svako od tih događanja ima svoju priču - CoCo Get Together (Okupimo se) CoCo Dating (Upoznajmo se) CoCo BeerUp ('Ajmo na pivo), CoCo ValueAdd (Dodajmo vrijednost), CoCo Networking (Umrežimo se), CoCo PowerUp (Uključimo se) te CoCo Vision (Upoznajte našu viziju). Organizatori su odlučili uvesti mnogo dodatnih sadržaja u želji za kreiranjem drugačijeg konferencijskog iskustva, takvoga koje će biti po mjeri baš svakog sudionika. Zato će, osim ovih mini događanja, na konferenciji biti i well-being sadržaji koji odgovara na potrebe uspješnih poslovnih ljudi u pogledu opuštanja, zabave i zdravlja.

Plenarna predavanja, koja će se ove godine održati u srijedu i četvrtak, uvijek pokrivaju širu poslovnu temu, s ciljem da inspiriraju publiku. Plenarna predavanja ove će godine održati doc.dr.sc. Robert Kopal te Jonas Kjellberg, jedan od kreatora Skypea.

Treba spomenuti CoCo ValueAdd radionicu na kojoj će sudionici moći isprobati inovativan koncept 'Četiri sobe promjene', a koji će sudionicima osim standardnog IT sadržaja ponuditi i nešto drugačije, nešto što im uvelike može pomoći u poslovnom i osobnom razvoju.

'Naša je intencija pokriti 360 stupnjeva i za svakog sudionika pripremiti kako inspirativan IT tako i non IT sadržaj, snažan networking, ali i relaksirajući program. Stvoriti idealnu atmosferu i omogućiti drugačije i bolje konferencijsko iskustvo. Na neki način to je novitet koji uvodimo u novom desetljeću konferencije, a koji nije baš uobičajen na IT konferencijama u Hrvatskoj', objašnjava Renee Saboti Slovenc.

Napomenimo kako je jubilarno, prošlogodišnje izdanje konferencije proglašeno najboljom konferencijom u 2016. godini na dodjeli strukovnih nagrada RSVP i to u izuzetno jakoj konkurenciji. Combis se istaknuo po inovativnosti, kreativnosti i kreiranju mjerljivih rezultata.

ICTbusiness.info je medijski pokrovitelj nadolazeće Combis konferencije, a prijave traju do 20. rujna.