U Kinu Europa započinje Instagram izložba "Zagreb u Europi"

U Kinu Europa započinje Instagram izložba

Danas u 19h otvorenje Instagram izložbe „Zagreb u Europi“ na kojoj će biti izloženo 100 najboljih fotografija pristiglih na Inst Agram Izazov.

Prva hrvatska izložba Instagram fotografija naziva “Zagreb u Europi” održat će se u Kinu Europa od 22. do 28. srpnja. Izložba je rezultat Inst Agram Izazova na kojem su pozvani svi hrvatski Instagrameri da pokažu na koji način oni i njihovi pametni telefoni vide novi europski glavni grad. Je li on dosadan ili uzbudljiv, tužan ili veseo, šaren ili siv, moderan ili pak više tradicionalan? Odgovore na ta pitanja moći ćete pronaći na 100 izloženih fotografija koje su, među pristiglima, odabrali članovi žirija: Ivana Vukšić, direktorica Muzeja ulične umjetnosti, pjevač i fotograf Luka Nižetić, te profesionalni fotograf Borko Vukosav.

Popis autora izloženih fotografija možete pronaći na  www.facebook.com/InstAgramIzazov, gdje će uskoro biti objavljene i sve fotografije sa izložbe. Izazov i izložbu organiziralo je troje Instagram entuzijasta - Martina Nemčić, Petra Novosel i Krunoslav Nemčić.

Instagram filteri omogućavaju da iz svake smartphone fotografije „izvučemo“ najviše u emocionalnom i vizualnom smislu i da na najbolji mogući način uhvatimo trenutke brzog vremena u kojem živimo! Na izložbi vam predstavljamo 100 najboljih fotografija po izboru žirija i njihov Zagreb u Europi, a najbolje 3 fotografije osvajaju i vrijedne nagrade: iPod Touch 4 (1. nagrada), Goo Moo samoljepljivu tapetu sa zagrebačkim motivom (2. nagrada) te Okvirstagram (3. nagrada)! Do kraja izložbe izabrat će se i najbolja fotografija po izboru publike, čiji će autor također biti nagrađen.

Još iz kategorije

Dnevni rast broja nezaposlenih i oštro smanjenje potražnje za radom

Dnevni rast broja nezaposlenih i oštro smanjenje potražnje za radom

08.04.2020. komentiraj

U ožujku i travnju u normalnim okolnostima raste ukupan broj zaposlenih jer počinje pojačano zapošljavanje u djelatnostima koje imaju izrazitija sezonska obilježja. Ove godine takva kretanja izostaju zbog promijenjenih uvjeta poslovanja i života općenito koji na najnižu razinu smanjuju fizičku interakciju, kretanja, putovanja, a time i potrošnju, odnosno poslovnu aktivnost većine djelatnosti. U takvim je uvjetima normalno očekivati rast nezaposlenosti koji svakodnevno pokazuju podaci Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje.

Huawei razvija cloud gaming platformu s Tencentom

Huawei razvija cloud gaming platformu s Tencentom

08.04.2020. komentiraj

Huawei je daleko više od kompanije koja se bavi mobilnim mrežama pete generacije (5G) i pametnim telefonima. Uključen je u cijeli niz aktivnosti i s razlogom podsjeća na Samsung po tom pitanju. No, područje u kojem je izostao tiče se gaming svijeta...

Donosimo top 5 aplikacija uz koje će ti vrijeme brže proći!

Donosimo top 5 aplikacija uz koje će ti vrijeme brže proći!

08.04.2020. komentiraj

Dulji boravak kod kuće drugačije djeluje na svakog od nas. Neki su počistili svoje domove, neki se primili vježbanja, a neki i dalje traže svoj „ispušni ventil“. Ako ste vi jedan od njih, isprobajte neku od zanimljivih aplikacija s kojima biste si mogli skratiti vrijeme te obogatiti svoje znanje i iskustvo.