Toshiba nudi kupcima opciju staro za novo

Toshiba nudi kupcima opciju staro za novo
Fotolia

Toshiba je najavila startanje posebne otkupne kampanje za kupce u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji. Za vrijeme trajanja kampanje, kupci koji vrate svoje staro prijenosno računalo ili TV uređaj dobit će značajan popust na novi Toshiba uređaj.

Kao svojevrsna nagradna igra unutar kampanje, Toshiba će vlasniku najstarijeg vraćenog Toshiba prijenosnog računala ili TV uređaja omogućiti priliku da kupi novi Toshiba prijenosnik ili TV uređaj za samo 1 kunu. Kako navode, program će biti otvoren za sve kupce koji vrate svoj uređaj bez obzira na proizvođača ili starost, a stari će uređaji biti reciklirani od strane tvrtke specijalizirane za recikliranje elektroničkih uređaja.

“Zadovoljstvo kupaca je naš najveći prioritet, pa smo im odlučili pomoći u procesu recikliranja starih uređaja. Vraćanje starih elektroničkih uređaja tvrtkama za recikliranje je vrlo važno u cilju zaštite okoliša. U svrhu podržavanja zelene inicijative, dajemo ovaj značajan popust za sve kupce,“ rekao je Ivan Doubell, voditelj marketinga Toshiba Europe.