TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

TOP 10 najgore ocijenjenih igara 2017. godine

Foto: Ilustracija

Putem Metacritica objavljena je lista s najgore ocijenjenim igrama koje su stigle na tržište od 01. siječnja do 31. prosinca 2017. godine.

Igre koje su u vrijeme stvaranja ove liste imale manje od 7 recenzija nisu uključene u samu listu. Također, ako je jedan naslov završio na listi više puta zbog niskih ocjena na više platformi, odabrana je samo ona s najnižom ocjenom.

Prvo mjesto na toj listi zauzela je Nintendo Switch ekskluziva pod imenom Vroom in the Night Sky koja je dostupna na tržištu od ožujka 2017. godine. Njena ocjena u vrijeme rađenja ove liste iznosi 17/100, a do sada je primila sveukupno 15 recenzija od kojih su sve ocijenjene negativno.

TOP 10 NAJGORE OCIJENJENIH IGARA 2017. GODINE:

  • 10. Rugby 18 (PS4)
  • 9. Touhou Kobuto V: Burst Battle (PS4)
  • 8. Tokyo Tattoo Girls (Vita)
  • 7. Inner Chains (PC)
  • 6. Drive Girls (Vita)
  • 5. Troll and I (PS4)
  • 4. Dying: Reborn (PS4)
  • 3. Randall (PS4)
  • 2. Road Rage (PS4)
  • 1. Vroom in the Night Sky (Nintendo Switch)

Više vijesti iz svijeta gaminga potražite na našem portalu Gameperspectives.hr

Još iz kategorije

Lemax će otvorit vrata svima koji žele raditi u IT-u

Lemax će otvorit vrata svima koji žele raditi u IT-u

22.05.2019. komentiraj

Tvrtka Lemax će u četvrtak, sutra će (23. svibnja)  u prostorima svog zagrebačkog ureda organizirati prvi u nizu, Dan otvorenih vrata, kako bi predstavio mogućnosti zapošljavanja, nastavka karijere ili prekvalifikacije u informatičkoj industriji. Riječ je o nastavku aktivnosti popularizacije ICT-a među mladima odnosno osobama kojima je informatička i komunikacijska tehnologija zanimljiva, ali ne posjeduju formalno obrazovanje.

'Ruđer' i Algebra zajedničkom suradnjom stvaraju ljudski kapital za potrebe gospodarstva

'Ruđer' i Algebra zajedničkom suradnjom stvaraju ljudski kapital za potrebe gospodarstva

22.05.2019. komentiraj

Ravnatelj najutjecajnije znanstvene institucije u Hrvatskoj, Instituta Ruđer Bošković David Matthew Smith i dekan Visokog učilišta Algebra Mislav Balković, potpisali su danas u Zagrebu Sporazum o suradnji u području obrazovanja i zapošljavanja studenata, pokretanja programa tehnološke izvrsnosti za gospodarstvo te novih međunarodnih projekata. Institut Ruđer Bošković i Visoko učilište Algebra također će zajednički organizirati međunarodne konferencije i radionice te uspostavljati znanstvene i profesionalne klastere i udruge.

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

Koprivnica je dobila svoju H18 Megastore Gaming arenu

22.05.2019. komentiraj

Veliko otvorenje H18 Megastore Gaming arene održano u subotu, 18. svibnja okupilo je brojne posjetitelje. Uz megapopularni Fortnite, uzbudljiv gamerski dan prošao je u druženju s Youtuberom Archerom koji je bio poseban gost.H18 Megastore Gaming Arena nalazi se u Supernova centru u Koprivnici.