Tomislav Lukačević je novi direktor Bolta u Hrvatskoj

Tomislav Lukačević je novi direktor Bolta u Hrvatskoj

Poziciju novog direktora Bolta u Hrvatskoj, vodeće europske platforme za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, preuzeo je Tomislav Lukačević. Svoju karijeru u Boltu započeo je na poziciji specijalista za operativne poslove 2018. godine, odmah na samom početku kada je tvrtka tek ulazila na tržište i bila poznata pod tadašnjim imenom Taxify. Pokrenuo je poslovanje u Hrvatskoj s još dvoje specijalista, a nakon vrlo kratko vremenskog perioda promoviran je na poziciju menadžera za operativne poslove. A danas će na novoj poziciji upravljati cjelokupnim poslovanjem vožnji na zahtjev i koordinirati aktivnosti sa središnjicom u Estoniji.

Tomislav Lukačević je u poslovni svijet ušao već u studentskim danima kada je počeo raditi u izdavačkoj industriji gdje je bio zadužen za upravljanje logistikom i vođenje timova. Prvo poslovno iskustvo u segmentu transporta bilo mu je u odjelu za obradu podataka, nakon kojega je, zahvaljujući kontinuiranom trudu, stečenom znanju i iskustvu, redovito napredovao te pomogao u širenju usluge na cijelu Hrvatsku.

Njegova motivacija za širenje usluge Bolta u Hrvatskoj još uvijek je tu te je u planu širenje popisa gradova u kojima će platforma biti dostupna. „Bolt je ustrajan u svojoj misiji i u skladu s njom želja nam je osigurati jednostavniji, pouzdaniji i brži urbani prijevoz u svim gradovima u kojima za to postoji interes u nadolazećoj 2021. godini“, potvrdio je Tomislav Lukačević.

Osim toga, već su u planovima novosti za tržište prema kojima će Bolt dodatno proširiti raspon usluga koje nudi u Hrvatskoj. „Iznimno smo ponosni što smo uspjeli rasti na globalnoj razini bez obzira na situaciju uzrokovanu koronavirusom tijekom koje je potražnja vožnji na zahtjev, što je ujedno i naša glavna usluga, bila smanjena zbog restrikcija. Sada razmišljamo o pokretanju usluga kratkoročnog najma e-skutera, mopeda, e-bicikala te uvođenju usluga dostave od poslovnih do privatnih korisnika. A kada su u pitanju vožnje na zahtjev, naš cilj je uvijek isti - nastaviti pružati najbolju moguću uslugu korisnicima te pružiti mogućnost vozačima partnerima da ostvaruju dobre prihode“, zaključio je Tomislav Lukačević.