Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude

Tele2 predstavio posebne blagdanske ponude
Fotolia

Operater Tele2 predstavio je nove, posebne blagdanske pakete koji su objedinjeni pod imenom podbörka. Oni uz tarife i pametne telefone sadržavaju i PlayStation 4 konzole koje će korisnici dobiti po vrlo povojnim cijenama.

Korisnici koji žele konzolu trebaju u Tele2 odabrati podbörku u kojoj se nalazi PlayStation 4 Slim s 4 igre (Call of Duty: WW II, Driveclub, Horizon Zero Dawn i Ratchet&Clank). Konzola, zajedno sa Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10 lite mobitelom, mjesečno iznosi 150 kuna. Router za Pokućni internet omogućit će uživanje uz igraću konzolu i navedene igre za 120 kuna mjesečno.

Tu iznenađenjima nije kraj. Naime, Tele2 omogućuje i 3 mjeseca besplatne pretplate na PlayStation Plus servis, a za ugovaranje blagdanske ponude putem webshopa na poklon se dobiva hit igra Assassin's Creed Origins.

Također su priredili i mogućnost dijeljenja u duhu predstojećih blagdana. Tako uz Sweet Gigu korisnici mogu megabajte viška podijeliti sa svojim Tele2 prijateljima tako što će ih razlomiti kao kockice čokolade na manje dijelove i razveseliti više dragih osoba. Kako bi se lijepe geste širile dalje, Tele2 će svima koji aktiviraju nove slagalice dodijeliti po 1GB podatkovnog prometa u iduća tri mjeseca.

Posebna je blagdanska ponuda pripremljena i za poslovne korisnike. Ona korisnicima omogućuje da ugovaranjem jednog paketa, koji uključuje ASUS VivoBook 15,6“ laptop, Samsung Galaxy A5 2017, router za Pokućni internet ZTE MF 286, predinstalirani Windows 10 te jednim mjesecom korištenja Office 365 uredskog paketa bez naknade, opreme svoj ured uređajima potrebnim za početak ili napredak poslovanja.