Tele2 nudi potpuno neograničenu komunikaciju

Tele2 nudi potpuno neograničenu komunikaciju
DepositPhotos

Mobilna komunikacija u privatne ili poslovne svrhe dio je naše svakodnevice, a osim razgovora, sve češće, i svu ostalu komunikaciju putem maila ili društvenih mreža odrađujemo upravo preko mobilnih uređaja. Ne čudi stoga da su mnogi korisnici neugodno iznenađeni visinom računa za potrošeni podatkovni promet.

Iz Tele2 poručuju kako iznenađenjima više nema mjesta, budući da se ugovaranjem tarife Raspali s bezbroj GB dobiva neograničena potrošnja podatkovnog prometa bez dodatnih troškova. Tele2 ističe kako jedini u Hrvatskoj na mobitelima omogućuje neograničeni internet, razgovore i SMS poruke, i prema korisnicima unutar mreže te prema drugim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj. Sve to nude za 169 kuna mjesečno u tarifi Raspali s bezbroj GB.

Iz Tele2 također ističu kako ta ponuda nema skrivenih troškova niti iznenađenja na računu, jer je potrošnja podatkovnog prometa neograničena i plaća se samo ugovorena tarifa. U sklopu ponude korisnicima nude i nove mobilne uređaje Huawei Mate 10 Lite i Samsung Galaxy A5 2017. U tarifi Raspali s bezbroj GB oba uređaja dostupni su za 1 kunu odmah i ostatak na rate.

Novu ponudu začinili su još jednom privlačnom opcijom. Naime, u spomenutoj tarifi korisnicima daju mogućnost besplatne police osiguranja zaslona u prvih godinu dana korištenja uređaja, a nakon tog razdoblja dodatno se osiguranje naplaćuje 19 kuna mjesečno. Ako se dogodi osigurani slučaj, šteta se može vrlo lako prijaviti pozivom na broj 095 1000 321 ili putem internetske stranice www.tele2.osiguranjezaslona.com.