Tele2 GAMERAJ: PlayStation4, Samsung Galaxy A40 i 3 sjajne igre

Tele2 GAMERAJ: PlayStation4, Samsung Galaxy A40 i 3 sjajne igre
DepositPhotos

Razvojem pametnih mobilnih uređaja stigla je velika promjena u svijet gaminga, igranje igara postalo je omiljena zabava svim generacijama, a Tele2 taj trend prati u stopu. Igranje igara na mobitelima, prema mnogim istraživanjima, dobro je za rješavanje svakodnevnog stresa, a u borbi s istim pomaže i druženje s obitelji i prijateljima u nekoj zajedničkoj aktivnosti. Osim roštiljanja ili izleta u prirodu i turniri na mobitelima ili „Plejki“ mogu biti sjajna ideja za vikend aktivnosti na zatvorenom, posebice uz neke od igara koje su već oduševile mnoge igrače: Uncharted Collection Hits, The Last Of Us, Rachet & Clank te FIFA19.

Uncharted Collection Hits je igra s mnogima već dobro poznatim likovima - Nathanom Drakeom i njegovom ekipom, koji se bore u Uncharted svijetu već gotovo cijelo desetljeće. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, i Uncharted 3: Drake’s Deception dotjerani su boljom grafikom, a svi su nastavci poboljšani novim modovima igre i novim trofejima.The Last of Us i njegovi junaci Joel i Ellie, po mnogima su jedni od najzanimljivijih gaming likova, a mnogi ocjenjuju kako ova igra može poslužiti kao benchmark kvalitete u svijetu videoigra. Osim što je iznimno realna, tehnički je na visokoj razini, izaziva vas svakim novim korakom te ćete se, kako biste iz sukoba izašli sa što manje štete, morati jako potruditi pri svakom okršaju s neprijateljima. Ratchet & Clank je, tvrde igrači, jednako dinamičan i zabavan kao i 2002., kada je prvi puta ugledao svjetlo dana. Također naglašavaju kako je ovo ipak osvježenje od uobičajenih igara i zaslužuje pozornost gamera. S obzirom na to da nogometna groznica nikada ne prestaje, nova FIFA19 pruža vrhunac klupskog nogometa na različitim modovima te iskustvo igre različitih turnira, a mnogi tvrde kako je ovo najbolja FIFA u posljednjih nekoliko godina.

Kako bi ljubitelji gaminga mogli uživati u ovim popularnim igrama te neograničenoj slobodi komunikacije na odličnom mobilnom uređaju, Tele2 je pripremio novu GAMERAJ ponudu koja uključuje  Playstation®4 500 GB i SAMSUNG GALAXY A40 za samo 155 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB. Playstation®4 500GB dolazi s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i tri odlične igre: The Last of Us Hits PS4, Uncharted Collection Hits i Ratchet Clanks Hits, a oni koji realiziraju kupnju preko webshopa, na dar dobivaju još i igru FIFA19.

Za one koji ne žele mobilni uređaj u ponudi, Tele2 ima ponudu koja uključuje Playstation®4 500GB za svim spomenutim igrama, dva kontrolera, tromjesečno PS plus članstvo i HUAWEI B525 router za pokućni internet za samo 125 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.

Uz novi Tele2 GAMERAJ lako je uživati u zajedničkim druženjima, ali i svijetu neograničenog gaminga i neograničenoj slobodi komunikacije!