Tele2 GAMERAJ: PlayStation4, Samsung Galaxy A40 i 3 sjajne igre

Tele2 GAMERAJ: PlayStation4, Samsung Galaxy A40 i 3 sjajne igre

Foto: DepositPhotos

Razvojem pametnih mobilnih uređaja stigla je velika promjena u svijet gaminga, igranje igara postalo je omiljena zabava svim generacijama, a Tele2 taj trend prati u stopu. Igranje igara na mobitelima, prema mnogim istraživanjima, dobro je za rješavanje svakodnevnog stresa, a u borbi s istim pomaže i druženje s obitelji i prijateljima u nekoj zajedničkoj aktivnosti. Osim roštiljanja ili izleta u prirodu i turniri na mobitelima ili „Plejki“ mogu biti sjajna ideja za vikend aktivnosti na zatvorenom, posebice uz neke od igara koje su već oduševile mnoge igrače: Uncharted Collection Hits, The Last Of Us, Rachet & Clank te FIFA19.

Uncharted Collection Hits je igra s mnogima već dobro poznatim likovima – Nathanom Drakeom i njegovom ekipom, koji se bore u Uncharted svijetu već gotovo cijelo desetljeće. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves, i Uncharted 3: Drake’s Deception dotjerani su boljom grafikom, a svi su nastavci poboljšani novim modovima igre i novim trofejima.The Last of Us i njegovi junaci Joel i Ellie, po mnogima su jedni od najzanimljivijih gaming likova, a mnogi ocjenjuju kako ova igra može poslužiti kao benchmark kvalitete u svijetu videoigra. Osim što je iznimno realna, tehnički je na visokoj razini, izaziva vas svakim novim korakom te ćete se, kako biste iz sukoba izašli sa što manje štete, morati jako potruditi pri svakom okršaju s neprijateljima. Ratchet & Clank je, tvrde igrači, jednako dinamičan i zabavan kao i 2002., kada je prvi puta ugledao svjetlo dana. Također naglašavaju kako je ovo ipak osvježenje od uobičajenih igara i zaslužuje pozornost gamera. S obzirom na to da nogometna groznica nikada ne prestaje, nova FIFA19 pruža vrhunac klupskog nogometa na različitim modovima te iskustvo igre različitih turnira, a mnogi tvrde kako je ovo najbolja FIFA u posljednjih nekoliko godina.

Kako bi ljubitelji gaminga mogli uživati u ovim popularnim igrama te neograničenoj slobodi komunikacije na odličnom mobilnom uređaju, Tele2 je pripremio novu GAMERAJ ponudu koja uključuje  Playstation®4 500 GB i SAMSUNG GALAXY A40 za samo 155 kuna mjesečno, uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB. Playstation®4 500GB dolazi s dodatnim kontrolerom na poklon, tromjesečnim PS plus članstvom i tri odlične igre: The Last of Us Hits PS4, Uncharted Collection Hits i Ratchet Clanks Hits, a oni koji realiziraju kupnju preko webshopa, na dar dobivaju još i igru FIFA19.

Za one koji ne žele mobilni uređaj u ponudi, Tele2 ima ponudu koja uključuje Playstation®4 500GB za svim spomenutim igrama, dva kontrolera, tromjesečno PS plus članstvo i HUAWEI B525 router za pokućni internet za samo 125 kuna mjesečno, uz BEZBROJ GB pokućnog interneta.

Uz novi Tele2 GAMERAJ lako je uživati u zajedničkim druženjima, ali i svijetu neograničenog gaminga i neograničenoj slobodi komunikacije!

Još iz kategorije

Svega trećina tehnoloških lidera misli da će AR ili VR biti ključna tehnologija iduće godine

Svega trećina tehnoloških lidera misli da će AR ili VR biti ključna tehnologija iduće godine

18.10.2019. komentiraj

Vjerovalo se da će virtualna i proširena stvarnost, poznatija pod skraćenicama VR i AR, biti istinski tehnološki hit na tržištu, ali sve prognoze otprije dvije i tri godine ipak su pogriješile jer svega trećina lidera u tehnološkoj industriji vjeruje da će doći do neke pozitivne promjene.

Na CARNET-ovoj konferenciji za korisnike hrvatski fizičar Saša Ceci „objašnjava neobjašnjivo“

Na CARNET-ovoj konferenciji za korisnike hrvatski fizičar Saša Ceci „objašnjava neobjašnjivo“

18.10.2019. komentiraj

Ovogodišnju, 21. po redu CARNET-ovu konferenciju za korisnike, koja će se održati od 6. do 8. studenoga u Šibeniku, zaključit će predavanje poznatog hrvatskog fizičara Saše Cecija. U svom predavanju pod nazivom “Objašnjavanje neobjašnjivog (i kako nam moderna tehnologija u tome može pomoći)”, Ceci će sudionicima konferencije približiti znanost te predstaviti kako pomoću tehnologije kvantna i relativistička fizika mogu postati zabavne i svima razumljive.

Direktiva PSD2 ključna tema ovogodišnjeg SmartCarda

Direktiva PSD2 ključna tema ovogodišnjeg SmartCarda

17.10.2019. komentiraj

„Od 2000. godine pa do kraja 2018. broj kartica je povećan za 3,5 puta, broj bankomata za 6,5 puta, a EFT POS terminala za 12 puta. Izazovi s kojima se financijske institucije susreću u posljednje vrijeme odnose se prvenstveno na proces digitalne transformacije u financijskom sektoru. Upravo to je i središnja tema ovogodišnje Konferencije, uključujući primjenu nove regulative poput PSD2 Direktive i SEPA pravila“, istaknula je pomoćnica direktora Sektora za financijske institucije i ekonomske analize Hrvatske gospodarske komore Vanja Dominović na otvaranju konferencije SmartCard 2019 koja se održava u Biogradu na Moru, od 14. do 16. listopada. Organizator Konferencije je riječka tvrtka Case u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Zagrebačkom bankom.