Tele 2: Gregor dobio sinka Janka, stigle nove tarife

Tele 2: Gregor dobio sinka Janka, stigle nove tarife

Mobilni operater Tele2 je predstavio potpuno novu generaciju ponude za korisnike bonova - poboljšane tarifne modele najveće vrijednosti za novac te ''Klub nOvčić'', program vjernosti, te je uz to predstavio Gregorova sinka Janka. Ovime Tele 2 dodatno zaoštrava cjenovni rat tarifama na hrvatskom telekomunikacijskom tržištu.

Osim što je Tele2 osvježio tarifnu ponudu za korisnike bonova, osvježio je i marketinšku komunikaciju u tom tržišnom segmentu. Uz Gregora, koji ostaje nositelj komunikacije za segment pretplatnika i B2B korisnika, Tele2 od danas uvodi i Janka  koji postaje nositelj u komunikaciji prema prepaid tržištu.

Kako tvrde u Tele 2 još su jednom poslušali svoje korisnike, poboljšali Smart tarifu te u ponudu vratio tarife Smiley i Revolucija jer su korisnici tako željeli. „Svaka od triju tarifa u Tele2 ponudi na bonove odgovara različitim komunikacijskim potrebama i svaka u svojem segmentu pruža najveću vrijednost za novac - za najmanji inicijalni iznos korisnik u Tele2 dobiva najveći paket usluga na hrvatskom tržištu“, tvrde u Tele2.

„Prošle godine smo uveli Revoluciju koja je bila skrojena prema specifičnim potrebama pretplatnika i donijela im je veliku vrijednost za novac. Sada pomičemo standarde i u ponudi za korisnike bonova te uvodimo novu generaciju proizvoda i usluga“, objašnjava Malin Holmberg, predsjednica uprave Tele2 Hrvatska.

Onima koji ponajviše koriste glasovne usluge i koji vole surfati internetom, Tele2 od danas nudi poboljšani tarifni model Smart. Za svega 35 kuna mjesečno Smart korisnicima nudi čak 1000 minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj i 1GB podatkovnog prometa.

Tele2 uvodi i  ''Klub nOvčić'', prvi klub lojalnosti za svoje korisnike bonova. Njihov klub vjernosti specifičan je utoliko što korisnici ne trebaju poduzimati nikakve dodatne radnje za ostvarivanje pogodnosti, već ih stječu uobičajenim radnjama - nadoplatom svojeg  Tele2 računa, objašnjavaju u Tele 2.