Tanja Pušelj Ostroški preuzela nagradu za IN2 u Houstonu

Tanja Pušelj Ostroški preuzela nagradu za IN2 u Houstonu

Članica Uprave IN2 Tanja Pušelj Ostroški preuzela je prošlog tjedna u Houstonu globalnu nagradu Microsoft Partner of the Year Award koju je IN2 ove godine osvojio u kategoriji Javni sektor - zdravstvo za rješenja e-Naručivanje i e-Liste čekanja.

„Posebno smo ponosni, jer je ovo prvi put da je jednu od globalnih Microsoft Partner of the Year nagrada osvojila tvrtka iz Hrvatske, a ove godine smo i jedini pobjednik iz srednje i istočne Europe. Dodjelu u Houstonu smo iskoristili i za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, pa nije isključeno ni da ćemo dogovoriti implementacije e-Naručivanja na nekim novim tržištima.“ - rekla je Pušelj Ostroški koja je u Houstonu predvodila četveročlani tim iz IN2.

Svečanost na kojoj su uručene nagrade za koje je zaprimljeno preko 3000 prijava, organizirana je u sklopu petodnevne Worldwide Partner konferencije, na kojoj su se okupilo preko 14.000 sudionika iz 150 država. Predstavnici Microsofta predvođeni predsjednikom Uprave Steveom Ballmerom nakon uručenja nagrada predstavili su kroz predavanja svoja IT rješenja s naglaskom na big data, cloud, mobilnost i društvenu komponentu.

Svjetske trendove prezentirane na konferenciji Sektor zdravstva IN2 primijenit će i na svojim novim proizvodima, a više informacija o njima moći će se čuti i na Hospital days konferenciji koju IN2 planira organizirati od 21. do  23. listopada u Opatiji.