Styria Digital Development među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj

Styria Digital Development među najpoželjnijim poslodavcima u Hrvatskoj

IT tvrtka Styria Digital Development, koja je članica Styria Media Grupe, najnoviji je nositelj certifikata Poslodavac Partner, prestižnog priznanja koje konzultantska kuća SELECTIO već petnaestu godinu zaredom dodjeljuje onim kompanijama koje postižu visoku razinu kvalitete u upravljanju ljudskim resursima. Tvrtka Styria Digital Development je najviše rezultate u postupku certifikacije postigla u područjima vezanima za usavršavanje i razvoj te brigu o zaposlenicima.

Na razini tvrtke tako se provodi niz aktivnosti s ciljem poboljšanja kvalitete života i zdravlja zaposlenika te ostvarenja ravnoteže njihovog poslovnog i privatnog života. Primjerice, neke od pogodnosti koje su dostupne zaposlenicima su besplatno psihološko savjetovanje i sistematski pregledi, mamografski pregledi za sve zaposlenice i članice obitelji zaposlenika starije od 38 godina. Veliki je broj pogodnosti i za mlađu populaciju i mlade roditelje. Neke od njih su: mogućnost rada pola radnog vremena uz punu plaću mjesec dana nakon povratka s porodiljnog dopusta, plaćeni dopust za polazak djece u vrtić ili školu, samohrani roditelji djece mlađe od 10 godina i roditelji djece s težim poteškoćama u razvoju imaju pravo na po 2 dodatna dana godišnjeg odmora, organizacija božićnih predstava za djecu zaposlenika, isplata božićnog dara djeci, financijska pomoć u iznosu od 10.000 kuna netto prilikom rođenja djeteta i sl.

Budući da Styria Digital Development visoko vrednuje razvoj i usavršavanje svojih zaposlenika, ne iznenađuje da ih je čak 97 posto pohađalo dodatno usavršavanje koje nije zakonski obavezno u 2019.

godini. Tvrtka zaposlenicima pruža mogućnost pohađanja predavanja, seminara, radionica, treninga i konferencija u Hrvatskoj ili inozemstvu na teme osobnog i profesionalnog razvoja kao i razvoja stručnih znanja i vještina. Praksa kojom su posebno ponosni i koja je razvijena interno je sustav evaluacija radne uspješnosti i izrada individualnih razvojnih planova za zaposlenike. Kroz ovaj sustav zaposlenici mogu jasno upravljati svojom karijerom i imati transparentan put kroz razine senioriteta, a time i platne razrede.

Tijekom 2019. godine Styria Digital Development sudjelovala je i u različitim projektima i događanjima s ciljem približavanja studentima i mladima koji će tek izaći na tržište rada. Putem njihove Styria:SCOOL Akademije organizirane na razini cijele Styria Media Grupe, studenti različitih fakulteta imali su se priliku upoznati s funkcioniranjem medijske kuće kroz ciklus predavanja, radionica i posjeta različitim odjelima te kroz samostalnu izradu poslovnog slučaja. Uz to, kompanija sudjeluje na danima otvorenih vrata različitih fakulteta kao što su FER-ov Job Fair, FOI tjedan karijera, VERN Career Days te na raznim natjecanjima i konferencijama poput natjecanja Vizionar, LEAP Summit-a, TEDx University kao i na ostalim aktivnostima u organizaciji studentskih udruga poput Brucošijade FER-a i FER Open Air.

Još iz kategorije

Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020.

Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020.

04.08.2020. komentiraj

Podaci agencije Promocija Plus pokazuju da je Hrvatska na prvom mjestu u EU po padu prodaje novih vozila u prvoj polovici 2020. Pandemija koronavirusa pokosila je kompletno automobilsko tržište Unije, a najviše su stradale zemlje naslonjene na turizam.

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

Uštede i pozitivan efekt uz tintne pisače

03.08.2020. komentiraj

Prodaja Epsonovih poslovnih tintnih pisača na EMEA području za prethodnu godinu pokazuje pozitivan utjecaj Heat-Free tehnologije na održivost i ekonomiju. Potencijalno smanjenje potrošnje energije od 50,9 milijuna kWh godišnje, dovodi do manjenog ispuštanja CO2 od 17,7 tisuća tona i smanjenja godišnjih energetskih troškova od 5,9 milijuna eura.

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

Huaweijeve mobilne servise koristi već 700 milijuna ljudi

02.08.2020. komentiraj

Huawei je izvijestio o najnovijem uspjehu svog HMS (Huawei Mobile Services) ekosustava koji je dosegnuo 700 milijuna korisnika širom svijeta, što je rast od 32 % u usporedbi s prošlom godinom. Na HMS ekosustav registrirano je i 1,6 milijuna developera, što je 76 % više u odnosu na prošlu godinu, a više od 81 tisuću aplikacija integrira HMS Core mogućnosti.