Stručnjakinja iz Silicijske doline stiže u Zagreb: Prijavite se na predavanje o najnovijim tech trendovima

Stručnjakinja iz Silicijske doline stiže u Zagreb: Prijavite se na predavanje o najnovijim tech trendovima

Predvidjeti što nas sve čeka u budućnosti nije lako, ali zato postoje stručnjaci. Jedna od njih je i Leslie Shannon, voditeljica istraživanja ekosustava i trendova za Nokiju, koja uskoro dolazi u Zagreb održati predavanje o najnovijim tech trendovima koji nas vrlo brzo očekuju.

Leslie Shannon održat će 16. svibnja u 14:00 sati online predavanje „5G i scenariji za budućnost“ u organizaciji Hrvatskog Telekoma, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj.

Prijave su besplatne putem ovog linka.

Kao futuristica iz Silicijske doline koja se bavi prepoznavanjem tehnoloških prilika za Nokiju i njene korisnike, Leslie će se u svojem predavanju osvrnuti na mogućnosti koje donosi 5G mreža, poput dronova, gejminga u oblaku, proširene i virtualne stvarnosti te Metaverse-a. Kakve prilike donosi 5G potvrđuje podatak International Data Corporationa koji predviđa da će potrošnja u cijelom svijetu na AR i VR dosegnuti čak 72,8 milijardi dolara do 2024. godine.

Nakon predavanja moći ćete poslušati i zanimljivu panel raspravu na kojoj će uz Leslie Shannon sudjelovati i Boris Drilo, član Uprave i glavni direktor za tehniku i informacijske tehnologije te Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge, a na kojoj ćete moći saznati i o daljnjem razvoju 5G mreže HT-a ali i brojnim pametnim rješenjima koje je Hrvatski Telekom implementirao, a do jučer su smatrana dijelom budućnosti.

Nakon što je diplomirala na Sveučilištu Virginia i magistrirala na Sveučilištu Yale, Leslie Shannon danas radi u Nokiji gdje identificira telekomunikacijske prilike koje će se potencijalno dogoditi u business i korisničkom segmentu, kako sada, tako i u bliskoj budućnosti. Njenu zaljubljenost u tehnologiju najbolje dokazuje činjenica da se svakodnevnim fitnessom bavi uz pomoć virtualne stvarnosti.

Ukoliko želite saznati kako će tehnološka dostignuća promijeniti svijet, ovo je predavanje koje ne smijete propustiti.