Što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-em?

Što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-em?

IT tvrtka Combis 5. svibnja organizira online event DiscussIT pod krovnom temom 'Što se događa kad se financijska industrija sretne s IT-em?'.

"Na DiscussIT eventu pričamo o tome što nam sve tehnologija donosi u financijski sektor - točnije što nam je sve već donijela i koliko to razumijemo i koristimo. Kao što već znamo, tehnologija može gotovo sve, ali mi trebamo znati što točno želimo kroz njenu prilagodbu postići. Zato kroz diskusiju prolazimo jako velik broj tema, uz fokus na inovacije za bolje društvo", rekao je ovim povodom Goran Car, glavni direktor Combisa.

Neke od tema su promjene u financijskoj industriji nastale zbog digitalizacije, (ne)mogućnosti kriptovaluta i koja je budućnost gotovine - hoće li opstati ili izumrijeti? Bit će riječi o razini svjesnosti ljudi o internet sigurnosti u Hrvatskoj i kako financijske institucije promatraju cyber sigurnost.

Na eventu će sudjelovati predsjednica uprave RBA Liana Keserić, član uprave za tehnologiju i operativne poslove Sberbanke Roberto Bitunjac, guverner HNB-a Boris Vujčić, poduzetnik i investitor Hrvoje Prpić i glavni direktor Combisa Goran Car. Diskusijom moderira Tarik Filipović.

Eventu se možete pridružiti online 5.5. u 11 sati preko YouTube i LinkedIn platformi, bez potrebne prethodne prijave.